Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini veya ülkücülüğü gösterin herkesten önce hiçbir karşılık beklemeden koşacağıma dair işte söz veriyorum

Türk milliyetçilerine Pusu Kuran onları aldatıp kandıran herkesin maskesini düşürmek için Yemin etmişim..

Hiç kimseye eyvallah etmeyen Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğini veya ülkücülüğü gösterin herkesten önce hiçbir karşılık beklemeden koşacağıma dair işte söz veriyorum. Ancak ipin ucu puştun elinde ise ne Benim sözümün hükmü var ne de genel Başkanların peşinde koşan Siz Türk milliyetçilerinin...

Devlet Bahçeli'nin ne kadar devletçi gelenekten gelen bir takım bağlantıları varsa Sayın Akşener ve musavvat Dervişoğlu'nunda o kadar bağlantıları vardır. Musavat Dervişoğlu'nda Demokrat milliyetçilik anlayışı yoktur. Ondan sivil ve bağımsız siyasetçi profili çıkmaz.

Muhtemelen partiyi ara dönemde yönetecek ve kongreye götürecek görevi verildi kendisine..

Akşener'in içini dışını bilen ve Akşener Parti'den elini ayağına çekse bile onun hakkını ve hukukunu koruyabilecek ona toz kondurmayacak tek kişi Dervişoğlu..

Tolga Akalın ise Koray Aydın'ı destekleyecek delegelerin oyunu alarak 2. turda Sayın Meral Akşener'in desteklediği Musavat Dervişoğlu lehine çekilerek kendisine Verilen görevi gayet güzel icra etmiştir.

Şimdi bazılarınız Efendim Musavat Dervişoğlu ülkücü değil mi diye bana Serzenişte bulunabilir. Elbette ülkücüdür ancak ülkücü olduğu kadar komitacıdır. Komitacı olduğu kadar derin devlet yapısı ile yakın ilişkileri olan bir siyasetçidir.

IYI Parti halkına Umut verecek bir kongre yaşatamadı. Elbette orada milliyetçi ülkücü arkadaşlarımız vardır ve bunlarla hukukumuz sonsuza kadar devam edecektir. Genel Başkanların keyfiyeti ve yönetimleri ne olursa olsun iyi Parti Zafer Partisi ve diğer milliyetçi partiler de siyaset yapan Arkadaşlarımızla olan gönül köprümüzü asla yıkmayacağız.

Bize kem gözle bakan arkadaşlarımıza bile Gül uzatacak kadar erdemli ve faziletli olacağız.

Ertuğrul Kalafat