Necati Atar

Tüm Makaleleri

Necati Atar

NETİCE İTİBARIYLA

Bizler her olayda olayın sonucuna odaklandığımız için her defasında gelişmeler esnasında yaşanan haksızlıkları unutuyoruz.

FENERBAHÇE GALATASARAYI SİLDİ ATTI

Galatasaray'ın nasıl maçta tutulmaya çalışıldığının, Fenerbahçe'nin nasıl doğrandığının anlaşılması açısından bütün bir sezonun özeti gibi bir maçtI.

İşleneceğini Herkesin Bildiği Cinayetin Öyküsü

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti de, Sinan Ateş'in de dahil herkesin işleneceğini bildiği ne önlem aldığı ne engel olduğu siyasi bir cinayettir.

ATLI ATSIZ

Fakülteden bir arkadaşım vardı. değişik bir kafa yapısına sahipti. Milliyetçi görünümünün altında koyu bir ırkçılık yattığının kendisi de farkında değildi.

Erdoğan'ın Sihirli Değneği

Sihirli bir değnek var ve o değnek Erdoğan'ın elinde. Dilediğini dost, dilediğini düşman, dilediğini hain, dilediğini öteki kabul ettirebiliyor kitlesine.

MONNA ROSSA VE..

internetin yaygınlaşmasından sonra çeşitli mecralarda yer almasından mütevellit bütün şiirleri kitabında yayınlanmıştır ve kitap Mona Roza ile başlamıştır.

Şehrin insanları kaale alınmıyor.

Sivil bir anayasa üzerinde 20 yıl aşkın bir zamandır çalışılıyor. Türkiye'nin sorunu anayasa değil, tıkanan adalet sistemi... Adalet tıkanınca ekonomi tıkanıR

CUMHURBAŞKANINA BU SORUNU DUYURAMIYORUZ

Bugün itibariyle değil 2023 yılının e arşiv faturalarını, 2024 yılının Mart faturalarını dahi çekmemiz söz konusu değil. Çünkü GİB izin vermiyor.

ELLİ YIL DEDİĞİN YILDA BEŞ KEZ BİTİYOR

Her 5 yılda bir 50 yıllık altyapı ve su sorununu çözen bir şehirde altyapı çalışmalarının olmadığı ve su kesintilerinin yaşanmadığı yıl yok.

Besim Şişman ve Şanlıurfa'yı Kıskandım

Şanlıurfalılar genel sekreterliğe dışarıdan biri atanacak diye endişe duymasınlar. Besim Bey her yerin yerlisidir; hem de en yerli ve milli...

Popup Beyaz.Net