Uluslararası Rotary 2430. Bölge Federasyonu tarafından Antalya’nın Alanya İlçesindeki Haydarpasha Palace Hotelde düzenlenen konferansta Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2023-2024 canlı dönemini ‘Dünya’ya Umut Ol’ diyerek, biri Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına olmak üzere toplam 7 farklı ödül ile dönemi başarıyla tamamladı.

Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Teoman Kaynar, yaptığı açıklamada, ”Başta deprem bölgesi illeri olmak üzere ülkemizin dört bir yanında tüm Rotary Kulüplerimizin özverili çalışmaları ile çok güzel projelere imza attık. Bunların içerisinde özellikle depremin ardından asla memleketlerini terk etmeyen orada halkına memleketine yardım edebilmek için canla başla çalışan Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Başkanımız Mehtap ve Engelsiz Toplum Komitesi Başkanımız Ferit Binzet yaptıkları tüm projelerle yaşadıkları kentte ve insanlara umut oldular. Bizler de Türkiye Rotary ailesi ve 2430. Bölge Federasyonu olarak her zaman onların yanında olmaya gayret ederek tüm çalışmalarında onlara destek olmaya çalıştık. Ben bir yıl boyunca yaptıkları tüm projelerden ve hak ederek aldıkları tüm ödüllerden dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Depremden önce ve depremden hemen sonra olmak üzere bir yıl boyunca Adıyaman’a ve halkına yararlı birçok proje üreterek binlerce insana hizmet etmeyi başardıklarını belirten Nemrut Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Mehtap Binzet;“Zor şartlar altında ve kısıtlı imkânlara rağmen memleketimize hizmet etmekten ve halkımız için çalışmaktan hiç yorulmadık. Tam tersine daha fazla ne yapabiliriz diye her yeni güne yeni bir proje ile başlayabilmek için büyük bir gayret gösterdik. Türkiye’nin dört bir tarafındaki Rotary Kulüplerinin yanı sıra yurt içindeki ve dışındaki kardeş kulüplerimizin de desteği ile çok güzel projelere imza attık. Bu yılın teması olan “Dünyaya Umut Ol” diyerek başladığımız yılı eğitim ve sağlık projeleri başta olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesi ile taçlandırdık. Umarım Adıyaman’a ve kıymetli insanlarına katkı sağlamayı başarmışızdır. Bizlere yaptığımız tüm projelerde destek olan bütün Rotaryen dostlarımıza ve guvernörlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Kasım Gülpınar Görevi Devraldı Kasım Gülpınar Görevi Devraldı

Haber: GAP olay