Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın AK parti Adıyaman teşkilatının düzenlediği iftar programı sonrası gazetemize yaptığı değerlendirmede       ‘ AK PARTİ VEDA DEĞİL, VEFA PARTİSİDİR ‘  dedi.

Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanı Vedat IŞIKHAN’ın Adıyaman ziyaret ve temasları sırasında bir durağı da AK parti Adıyaman teşkilatının düzenlediği iftar yemeğiydi.

İftar yemeğine başlanmadan Vedat Işıkhan yaptığı konuşmada hükümetin Adıyaman’a yaptığı yardım ve yatırımlardı.

İftar programına İl ve Merkez ilçe teşkilatı yöneticilerinin yanı sıra İl, ilçe, belde belediye başkan adayları ve binlerce partili katıldı.

Radyolarının Temsilcileri GAP Gazeteciler Birliğine katıldı Radyolarının Temsilcileri GAP Gazeteciler Birliğine katıldı

İftar programında yoğun ilgi görenlerin başında Çalışma bakan yardımcısı Ahmet Aydın’dı. Ahmet Aydın iftar proğramını değerlendirirken AK parti hareketinin bir Veda değil, Vefa partisidir. Burada iftarda gördüğünüz kimselerin büyük çoğunluğu partimizi kuruluşundan beri bizlerle beraber olan kimseler. Bu vefalı kimselerle bir olmak,  onlarla bir çatı altında olmak büyük şeref. Burada dostların ilgi ve alakası tabi ki bizi mutlu ediyor.

İftar programına emeği geçen başta il başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

İshak ŞAN: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün teşkilat başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. Eskiden görev alanlara, yeni görev alanlara teşekkür ediyorum İftar programına katılım oldukça yüksek oldu. Teşekkür ediyorum.

Ziya Polat: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Katılımları için sayın bakanımız Vedat Işıkhan’a bakan yardımcımız Ahmet Aydın’a milletvekillerimize ve bu organizeyi başarıyla düzenleyen il başkanımıza ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Emrah Bulucu: kalıcı konutlardan bitenlerin kurası çekıldı.

Kalıcı konutların teslimi için gelen Çalışma sosyal güvenlik bakanımız Vedat Işıkhan, bakan yardımcısı Ahmet Aydın ve vekillerimizin katılımıyla önemli bir organizasyon gerçekleştirdik.

Emeği geçen arkadaşlara bende teşekkür ediyorum.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz