#AK parti Haberleri

#AK parti haberleri ve güncel #AK parti gelişmeleri, #AK parti ile ilgili tüm video, #AK parti fotoğrafları ve #AK parti haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


Yaşam

Yeniden Refah'tan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar görevi, Zeynel Abidin Beyazgül’den devraldı.

SİYASET

Seçimlerin güneydoğu derbisi sayılan Şanlıurfa seçiminde, Büyükşehirde Kasım Gülpınar, Karaköprü’de Nihat Çifçi AK partinin elinden belediyeleri aldılar.

GÜNDEM

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Kahta'nın geleceğini şekillendirecek önemli bir zaferi Kahta'da kutladıklarını söyledi.

GÜNDEM

Besni belediye başkanı Reşit Alkan, Besni'de itiraz olunca seçim sandıkları tarafların huzurunda tek tek sayıldı dedi.

AKTÜEL

31 Mart seçimlerinde en şaşırtıcı sonuç AK partinin kalesi sayılan Adıyaman'da yaşandı, Ak partinin Şampiyonu Adıyaman'da CHP fark atarak kazandı.

GÜNDEM

Adıyaman AK parti belediye başkan adayı Ziya Polat yayınladığı basın açıklamasıyla, emeği geçen bütün partili ve vatandaşlara teşekkür edip helallik...

GÜNDEM

AK Parti'nin GAP bölgesinde kalesi sayılan Adıyaman ve Şanlıurfa'da AK parti il belediye seçimlerini kaybederek 22 yıllık gelenek bozuldu.

SİYASET

GAP olay gazetesine değerlendirmede bulunan Şanlıurfa İl başkanı Ali İhsan Delioğlu Şanlıurfa’da sadece iki partinin seçim kazanma şansı var, diğerleriyse.

GÜNDEM

AK parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK parti sandık başkanları müşahitler toplantısında Seçime Hazırlıklı Olan Tek Siyasi Hareket, AK Parti’dir

CANLI YAYIN

AK parti Adıyaman milletvekili Dr.İshak Şan kaybedecek bir günümüz yok Kahta belediye başkan adayı Mehmet Can Hallaç Kahta için umuttur,...

GÜNDEM

Başkan Korkut “İlçemiz Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı’na verdiği destekle gündeme gelen bir yerdir. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız iki defa ziyaret ettiler..

GÜNDEM

Sincik İlçesini ziyaret eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Belediye Başkan adayı Mehmet Korkut’a vatandaşlardan oy vermelerini istiyoruz.

Popup Beyaz.Net