GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Çalışma ve Sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK parti kuruluşundan itibaren çeşitli önemli görevlerde bulunan Ahmet Aydın Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcılığı görevine atandı.

Atandığı günden beri hemşeri ve dostlarının ziyaretleriyle günün yarısını geçiren Ahmet Aydın gördüğü ilgiden oldukça mutlu.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel başkanım bizlere her zaman destek oldu. Şahsıma il başkanlığımla beraber destek verdi. Bu değerli dostumu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aydın ‘ AK partinin kuruluş çalışmalarından itibaren Zeynel başkanımız bizlere destek oldu, bu gün burada onu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya başta olmak üzere bölgemiz tarihin depremle en büyük felaketlerinden birini yaşadı. Burada yaraların sarılması için milletçe seferber olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla deprem bölgesi için seferber olmuş durumdayız, bakanlıkta deprem bölgesinin sorunlarının çözümü için bana görev verildi.

Bakanlık olarak bölgedeki sorunlara her zamankinden daha fazla duyarlıyız. Bölgedeki sorunları çözmek için seferberiz. Bakan yardımcılığı görevi Adıyamanlı olarak bir ilk. Bu sebeple vatandaşlarımız hemşerilerimiz bizleri ziyaret edip tebrik etmekteler. Bu yoğunluk ve ilgi bizleri mutlu etmekte çalışmalarımızda bizlere güç vermekte. Vatandaşlarımızın desteklerinden dolayı minnet duyuyor teşekkür ediyoruz’ dedi.

Haber:GAP olay

Mehmet Doğan Vatandaşların Bayramını kutladı Mehmet Doğan Vatandaşların Bayramını kutladı