Normal şartlarda haber olanağı sunan tüm internet siteleri için en önemli haber başlıkları devlet personel alımı kapsamından oluşmaktadır. Çünkü güncel kamu personeli alımı konuların yanında atama, iş ilanı, sınav haberi gibi pek çok konu günlük olarak herkesi ilgilendirmekte, bu anlamda iş fırsatı bekleyen kişiler için önem arz etmektedir.

Bizler de bu anlamda kamupersonelialim.com sitemiz kapsamında siz değerli kullanıcılarımız için ücretsiz haber hizmeti sunmaktayız. Dilerseniz tüm bu haberlere anlık olarak ulaşırken, aynı zamanda duyurularınızı da yayınlayabilirsiniz.

Sitemizde yer alan tüm haberler anlık olarak ilgili kurumlardan editörlerimiz tarafından alınır ve en doğru şekilde sizlere aktarılır. Bu anlamda sektörde çok fazla bilgi kirliliği olduğunu biliyoruz ve sizlere en doğru haber içeriğini en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Sizler de tarafsız ve geniş bir bakış açısı ile oluşturulmuş haberlerimizi inceleyerek takip ettiğiniz konular hakkında hızlı bir şekilde doğru bilgi sahibi olabilirsiniz.

kamupersonelialim.com sitemiz sizler için her türlü kamu haberlerini derlemekte ve bu bilgilere tarafsız olarak ulaşmanız için elinden geleni yapmaktadır.

Kamu Haberleri Hizmetimizin Özellikleri

Sitemiz üzerinde bulunan kamu haberleri, tüm kamu kuruluşları ile ilgili olarak yargısız ve tarafsız olarak sunulan güncel ve anında olan haberleri içermektedir. Bu hizmetimiz kapsamında sizler için;

·         Güncel kamu haberleri

·         Personel alımı

·         Devlet Memuru Alımı İş ilanları

Adıyamanlılar Vakfı Filistinli öğrencilere Burs Veriyor Adıyamanlılar Vakfı Filistinli öğrencilere Burs Veriyor

·         Asker alımları

Haberlerini sunmakta, bunların yanında güncel duyurularınızı da sitemiz üzerinden kullanıcılarımıza ulaştırmaktayız.

1.       Güncel Kamu Haberleri

Kamu Haberleri hizmetimizin altında sizler için Resmi Gazatede yer alan duyuruları derliyoruz. Bu kapsamda resmi kararlar ve yeni yayımlanacak olan kararnameler için merak ettiklerinizi sitemizin bu bölümünde bulabilirsiniz.

Bunun dışında ülkemizde yer alan tüm kamu departmanlarında açılan ilanlara da buradan ulaşabilirsiniz. Örneğin Sağlık Bakanlığı personel alımı haberlerimiz, açılan pozisyonlar, bunlar ile ilgili bilgiler burada yer almaktadır.

Genel iş ilanlarını da yine bu bölümde sizlerle buluşturmaktayız. Kamu kapsamlı olsun olmasın, tüm atama, iş ilanı, yükselme gibi konulardaki bilgiler için burayı ziyaret edebilirsiniz.

2.       Personel Alımı

Sitemiz üzerinde yer alan tüm ilanlarda başvuru yapabilir ve bu kapsamda açık pozisyonları da devamlı olarak takip edebilirsiniz. Yine bu alanda dilerseniz normal personel alımları dilerseniz de hayalinizdeki pozisyonlara ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinde lisans memur alımı haberlerinden tutun da personel haberlerine kadar pek çok ilan yer almaktadır.

3.       Devlet Memuru Alımı İş İlanları

Sitemizde duyurular ve ilanlar kapsamında pek çok iş fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için site site gezmenize gerek olmadığını bilmelisiniz. Hem güncel haberlere ulaşabileceğiniz hem de iş arama serüveninizi tam anlamı ile sağlayabileceğiniz tüm bilgiler sitemizde yer alıyor.

Kamu ile ilgili olarak devlet memuru alımı, kamu personeli alımları gibi ilanlarımızı inceleyebilirsiniz. Tüm bunların dışında temizlik görevlisi, koruma, güvenlik görevlisi gibi açık pozisyonları da sitemiz üzerinden görüntüleyebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

4.       Askeri Alımlar

Kamu haberleri kapsamında sitemiz özelinde sağladığımız hizmetler biri de askeri alımlardır. Sitemiz üzerinde duyurularını gerçekleştirdiğimiz bu alımlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından oluşturulup iletilen ilanlardır. Bu anlamda askere alınma, gönüllü işe başlama, zorunlu hizmet kapsamında askerliklerini bitirmiş kişiler bu ilanları takip ederek terfi amaçlı ilanlarımızdan yararlanabilmektedirler.

Buradaki duyurularımızda söz konusu alım ile ilgili tüm detaylı bilgiler yer almaktadır. Haberler ve duyurular da tamamen ilan sahibi kapsamında hazırlanmakta ve bağımsız editörlerimiz tarafından kontrol edilmektedir.

5.       Personel İşe Alım İlanları

Sitemiz hizmetleri kapsamında yapmak istediğiniz bir duyuru, iş ilanı, proje ile ilgili bilgilendirme varsa hemen bizlere bir mail gönderebilirsiniz. İnternet sitemiz üzerinde yer alan mail adreslerimize duyurunuzun içeriği ile ilgili bilgilendirme maili göndererek ulaşmak istediğiniz herkese anında ulaşabilirsiniz. Bu anlamda KPSS’siz memur alımındna tutun da askeri alımlara kadar tüm duyurularınızı güven içerisinde sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

https://kamupersonelialim.com/

https://www.kamuis.com.tr/

https://www.isealimkariyer.com.tr

Editör: Zeynel abidin Kıymaz