Gölbaşı belediye başkanı İskender Yıldırım 40 yıllık başkan gibi hızlı başladı. Belediye başkanı seçildikten sonra bir yandan hayırlı olsun dileklerini kabul ederken diğer yandan Gölbaşına yatırım ve hizmet konumunda olanlara kendisi ziyaret beklemeden gidiyor.

Adıyaman Valisi aykut pekmez’i ziyaret eden Yıldırım’ın bir diğer durağı Gaziantepte bulunan Erdemoğulları holding yönetim merkezi oldu.

Merinos A.Ş. gibi önemli markayı bünyesinde bulunduran Erdemooğulları holding Yönetim kurulu başkan vekili Ali Erdemoğlu’nun kabul ettiği ziyarette Gölbaşı Belediye başkanı İskender yıldırım GÖLBAŞININ KAPILARI ERDEMOĞULLLARINA SONUNA KADAR AÇIK dedi.

Ziyarette Merinos’un dünya ve turkıyede istihdam ve mıllı gelıre katkısı nedenıyle hemsehrı olmaktan hem gururlu hemde mutluyuz diyen Yıldırım şunları söyledi ‘..  seçim önceside söylediğim gibi İlçemizde İstihdam Olanaklarını Artırabilmek İçin Sanayici İş Adamlarına Ziyaretlerimize Başladık, ilçemiz coğrafi olarak demiryolu ve transit geçişlerle cazip bir ilçe, bu Kapsamda Merinos Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Erdemoğlu'nu Ziyaret Edip, Yatırımcılara Belediye Olarak Her Türlü Desteği Vereceğimizi İfade Ettik. Sayın Erdemoğlu'na Misafirperverliğinden Ötürü Teşekkür Eder Saygılar Sunarım. ‘ dedi.

Ali Erdemoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra, ekonominin rayına girmesi ve belırsızlığın ortadan kalkmasıyla inşallah bizlerde gölbaşı için bir yatıtım yapabilirmiyiz ona bakacagız dedi.

Ziyaret sonrası heyet Ali Erdemoğlu ile hatıra resmi verdiler.