HAYATININ BAHARINDA TRAFİK TERÖRÜNE KURBAN GİTTİ
Adıyamanda Altın şehir mahallesi Üniversite kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Elif Dağdelen ve Emine Şevval Aytemir'e otomobil çarptı ve bir Adıyamanlı daha bu kavşakta hayatını kaybetti. 
Çevre illerin tamamında bu yoğunlukta olan kavşaklar BATTI-ÇIKTI yapılarak trafik rahatlat ılırken maalesef 2019 yılı ve Battı-çıktı kavşağı olmayan Adıyaman'da bu kavşaklarda ölüm kader sayılıyor.
Adiyamanda Altınşehir mahalllesi Ünıversite kavşagında karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Elif dagdelen ve Emine şevval Aytemir'e otomobil çarptı ve bir Adıyamnlı daha bu kavşakta hayatını kaybetti. 

Yolun karşısına geçmeyen çalışırken otomobilin çarptığı üniversite öğrencilerinden biri hayatını kaybetti, diğeri de yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre, M.D. idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil, Altınşehir Mahallesi Üniversite Kavşağı yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerinden Elif Dağdelen ile Emine Şevval Aytemir’e çarptı. Kazada yaralanan öğrenciler olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Elif Dağdelen yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Emine Şevval Aytemir’in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü M.D. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber:gapolay