Samsat belediye başkanı Halil Fırat Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılına yakışır hizmetler yaptık, gururluyuz’ dedi.

Fırat Atatürk barajı altında kalma iki büyük deprem sonrası ayağa kalkma mücadelesinden başarıyla çıktıklarına vurgu yapan Fırat Adıyamanlıların, Samsatlıların ve bütün vatandaşların 100. Yılında Cumhuriyet bayramlarını kutluyor, nice 100 yıllar diliyorum dedi.

FIRAT ‘.. 2019 yılında göreve geldiğimde Samsat ilçemizi görevim süresini tamamladığımızda yaşanabilir bir Samsat ortaya çıkarmayı hedeflemiştim. Allah(C.C.)a şükürler olsun bu hedefimize ulaşmanın mutluluğunu gururunu yaşıyoruz.

Milletvekili Alkayış:” Adıyaman adeta açık hava müzesidir” Milletvekili Alkayış:” Adıyaman adeta açık hava müzesidir”

Cumhuriyetimizi kurucusu Mustafa Kemal Atatürk muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefini bizlere göstermişti. Bizlerde bu hedeflerin ışığında bu gün şükür arazisi, toprağı, arsası, binası değer kazanan. Göç vermeyen aksine artık göç almaya başlayan bir Samsat ortaya çıkardık.

Samsat ilçemizde ilçede olması gerekenleri sıraya koyduk ve ağır depremler yaşayan ilçemizi yaşanabilir ilçe haline getirdik. Bizim bu çabalarımız Üniversitelere ders konusu olabilecek bir çalışmadır.

Oyun gurupları sosyal donatıları, yolu caddesi, sokaklarıyla ve ilçede yapmış olduğumuz ağaçlandırma çalışmalarıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla kutluyoruz’ dedi.

Haber: GAP olay