MHP heyetini kabül eden Samsat belediye başkanı Halil Fırat Cumhur ittifakı bileşenlerinin gayretleriyle 14 Mayıs Günü yapılacak seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz dedi.

MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün başkanlığında ki partili heyet ve MHP Adıyaman 1.sıra milletvekili adayı Sinan Gümüş Samsat belediye başkanı Halil Fırat’ı makamında ziyaret ettiler.

MHP il başkanı Hüseyin Özgün Adıyaman’da yaptıkları siyasi çalışmalarla ilgi bilgi verirken MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini, milletvekili seçiminde ise MHP’nin Adıyaman’da birden fazla milletvekili çıkarması için gayret göstereceklerini söyledi.

Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’ Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’

MHP Milletvekili adayı Sinan Gümüş’te lider diktirin teşkilat anlayışı çerçevesinde MHP genel merkezinin bu dönem Adıyaman 1.sıra adayı görevini verdiğine dikkat çekerek Adıyaman’da başarı için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsat Belediye başkanı Halil Fırat AK parti olarak Cumhur ittifakı bileşenleri MHP ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir oy farkıyla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceklerinin altını çizerek şunları söyledi ‘.. Samsat ilçemizde rekor bir oy ’la Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz.

İlçemizin modernleşmesi, sorunlarının ortadan kaldırılması hususunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samsat ilçemizdeki yatırımlara her zaman duyarlı olmuş destek vermiştir bu günde biz Sayın Cumhurbaşkanımıza destekvereceğiz’ dedi.

Haber: GAP olay