4. Uluslararası 33. Ulusal Türk Biyofizik Kongresi'ne ev sahipliği yapan Adıyaman Üniversitesinde Kongrede aktif görev alan hocalar, kongre çalışmalarına destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür ziyaretleri yapıyor. Bu ziyaretler kapsamında Samsat belediye başkanı Halil Fırat'ı ziyaret eden Prf.Dr.Eylem Taşkın Güven başkanlığında ki heyet başkan Fırat'a teşekkürlerini ilettiler.

Dç.Dr.Celal GÜVEN teşekkür konuşmasında, Bilimsel, sportif ve sanat faaliyetlerine duyarlılık gösterip hem katılan, aynı zamanda imkanları nispetinde katkı sunmaya çalışan Halil Fırat'a teşekkür etti.

Ziyeretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Halil Fırat 'İlimizde uluslararası bir bilimsel kongre düzenleme başarısı gösteren  Adıyaman Üniversitemizin çok değerli Rektörü Prf.Mehmet Turgut ve çalışma arkadaşlarına, bu bilimsel çalışmayı organize eden arkadaşlara tabi ki bir idareci olarak destek olmak onları teşvik etmek durumundayız. Yeter ki onlar Ülkemiz için, memleketimiz için, bilim dünyası için çalışıp üretsinler' dedi.

Kaynak:gapolaygazetesi

Editör: Zeynel abidin Kıymaz