İGTOT 2023 Yılı 4. Olağan Genel Kurulunu İGTOT yeni Kongre Salonunda Gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, divan heyetinde yer alacak olan isimler Başkan Mustafa Karlı tarafından genel kurulda oylamaya sunularak oybirliği ile kabul edildi.

Katılım yeter sayısı sağlanan kongrede, İGTOT Başkanı Mustafa Karlı genel kurulun açılışını yaptı. saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra Divan kurulu kurulu üyelerinin seçimini üyelerin oyuna sundu. Oy birliği ile kabul edilen divan kurulu tarafından gündem maddeleri tek tek okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Karlı, yapılan çalışmaları, sinevizyon eşliğinde, anlatarak şunları söyledi; 4.ncüsünü gerçekleşen olağan genel kurulumuza hepiniz hoş geldiniz,olağan kongremizin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum,diyerek şöyle devam etti.

" ülkemizde yaşanan ve 11 ilimizi kapsayan depremlerede değinen Başkan Karlı,''04.02.2023 tarhinde meydana gelen depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza ,Allahtan rahmet ,yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar ,kalanlara ise sağlık ve afiyet diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun,birkez daha bizleri böyle felaketlerle karşılaştırmasın',İGTOT ailesi olarakbölgeye 30 tır gıda yardımı gönderdik.Katkıda bulunan esnaflarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra siteyle ilgili yapılacak çok işleri olduğunu vurgulayan Başkan Karlı, ''dükkan önlerinin, belirlenen kurallara göre kullanılması çok önemli.Dışarıdan gelen müşterilerin rahat bir şekilde alış veriş yapması müşteriler için ne kadar önemliyse bizler içinde o kadar önemli olmalıdır. Özellikle komşuluk hakkına riayet ederek biribirimizin hakkını korumalıyız. Dışarıdan gelen ve sitemizi zor durumda bırakmaya teşebbüs eden şüpheli şahıslara fırsat vermemeliyiz ve edenleri hemen yönetime bildirmeliyiz. Bu kararlar sitemizin olduğu kadar siz değerli esnaflarımızın yararınadır''.

Özellikle sitemize ulaşımın daha kolay olması ve çarşımızın ismini taşıyan İGTOT otobüs durağının aktif hale gelmesi ve yollarımızın düzene girmeye başlamasıyla birlikte çarşımızda hareketliliğin arttığını da görmekteyiz. çarşımıza sahip çıkmak için kurallara uymak zorundayız.Yoksa ileride yine sıkıntı çeken bizler oluruz.''dedi.

Başkan Karlı ayrıca, çevre düzenine göstermiş olduğu özene ve hassasiyete dikkat çekerek ''çevremizi temiz tutmalıyız ve yeşil alanımızı korumalıyız'' dedi.

4.ncüsü gerçekleşen olağan genel kurulda 4.ncü kez tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Karlı seçildikten sonra yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederek'' şimdiye kadar ben ve yönetim kurulum, çalışmalarımızda göstermiş olduğumuz hassasiyeti şimdiden sonrada göstermeye devam edeceğiz,katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum''dedi

İşletme kooperatifi kurucularından Ali Haydar Kılıç işlerinin yoğunluğundan dolayı 17.06.2023 tarihinde yapılan olağan genel kurulumuza aktif olamayacağını belirterek,hakkından feragat ettiğini belirtmiş ve bugüne kadar İGTOT'a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi Başkan Karlı tarafından oğlu Mustafa Berk Kılıça takdim edilmiştir.

Ayrıca denetim kurulu üyesi M.Ender Keleş ise İstanbul dışına taşınmasından dolayı denetim kurulundaki başarılı çalışmalarından dolayı , teşekkür plaketi Başkan Karlı tarafından oğlu M.Ali Keleş e verilmiştir.

İGTOT 2023 YÖNETİM VE DENETİM kURULU LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL

1 MUSTAFA KARLI

2 CENGİZ KARADAĞ

3 İLKER KAYNAK

4 MEHMET YILDIZ

5 KEMAL YETKİN

6 RAMAZAN ÇAKIL

7 MEHMET SALİHPAŞAOĞLU

8 RAİF GÜREL TEMURBOĞA

9 HÜSEYİN SAĞLAM

YÖNETİM KURULU YEDEK

Bakan Özhaseki: ‘Hakkımız helal olsun’ deyinceye kadar buradayım Bakan Özhaseki: ‘Hakkımız helal olsun’ deyinceye kadar buradayım

1 ZEKİ KARADUMAN

2 İRFAN YALÇIN

3 İSMAİL KILIÇ

4 SALİH DEMİREL

5 İBRAHİM ÇAKIRCA

6 HAMİT AKGÜL

7 ABDULLAH BAYRAM

DENETİM KURULU ASİL

1 ORHAN YÖRÜR

2 OSMAN EGE

3 CAFER KILIÇ

DENETİM KURULU YEDEK

1 HALİT COŞAN

2 AYDIN TOKTAŞ

Kaynak:Pusulahaber(Emin Doğru)