Nobel Ödülü Adayı Yazardan Almanca Barış Psikolojisi Nobel Ödülü Adayı Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Gücünü milletinden ve bu milletin bir ferdi olarak üyelerinden alan ülkesini, insanlarını ve değerlerini her şeyden çok ve öncelikli seven kendisini ülkesine ve insanlarına hizmete adamış kimseler tarafından kurulmuş; bağımsız, gönüllü bir STK’ların bir araya gelerek. Kurduğu bir oluşumdur üyelerinin ve gönüllülerinin kendi öz gücüne, bilgisine, tecrübe ve donanımına dayanan siyaset üstü ve dışı bir kuruluştur. 

Bizler bilimsel, kültürel, bürokratik, sanatsal, sportif tecrübeleri yüksek olan, Vatanına ve Milletine hizmetten başka gayesi bulunmayan,  düşüncelerini ve tecrübelerini aktararak ilgili kurum ve kuruluşların olurlarını aldıktan sonra projelerini hayatiyete geçirmeye çalışan bir grup gönüllü ak saçlıyız.

Antalya Karatay Çalışma Grubu olarak Piri Reisin Kitabı Bahriyesinde Antalya konulu sohbet toplantısı ve Akdeniz portolonları (haritaları) sergisi proğramını oluşturan gurup adına konuşan Özer Özgüç  açılış sonrası yaptığı  değerlendirmede' Antalya’da şube başkanlıkları bulunan ve yukarıda bahsedilen vizyon ve misyona sahip, ülkemizin seçkin, kamuya yararlı STK’larını da bir araya getirerek “Antalya Karatay Çalışma Grubu”nu oluşturduk. (Türk Ocağı Antalya Şubesi, Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi, THK Antalya Şubesi, Kıbrıs Türk Kültür Derneği Antalya Şubesi, Türkiye Yeşil Ormancılar Derneği, TESUD, TEMAD, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şube Başkanlığı, YÖRTÜRK Antalya Temsilciliği, UTEF, LİMDOSK, Kalp Antalya Gazetesi, 11 Kasım Derneği, CTEM – DER, Side Arama Kurtarma Kulübü. Manavgat Gökbörü Atlı Spor Kulübü AKSAN ) Antalya – Muratpaşa Kale içi Karatay Medresesi’nde Her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günleri yöremiz halkını bilgilendirmek amacıyla söyleşiler yaparak sergiler açıyoruz.

 3 Haziran 2023 günü Karatay Çalışma Gurubu oluşumuna destek veren STK üyeleri, Bilim insanlar Gazeteciler ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanı İsmail OKSAY ın da katılımıyla Önceki Antalya Deniz Komutanı (E) Dz. Kıdemli Albay Sedat AKKUŞ un suumu ile olarak Piri Reisin Kitabı Bahriyesinde Antalya konulu sohbet toplantısı ve Akdeniz portolonları (haritaları) sergisi” ni icra ettik.

Sergi de deri işleme sanatçısı Nazik KÜTÜK ün Piri Reis in haritasını deri üzerine işlenmiş eseri büyük ilgi gördü' dedi

Kaynak:GAP olay gazetesi