Kurtuluş temalı lazer gösterisi Urfa kalesinde Kurtuluş temalı lazer gösterisi Urfa kalesinde


Adıyaman Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İshak Yıldız GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret etti. 
Adıyaman Belediyesi’nde İskender Korkut’un vefatının ardından Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirilen İshak Yıldız Basın Sitesinde bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Zeynal Abidin Kıymaz yeni yerlerinde hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Gündemde Adıyaman ve belediye çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Başkan Kıymaz, yeni görevinde İshak Yıldız’a başarılar diledi. Başkan Kıymaz, “ Oldukça başarılı ve donanımlı olan İshak Yıldız kardeşimiz Adıyaman Belediyesi’nde önemli bir göreve geldi.  Basın ve belediye arasında köprü görevi yürütecek olan basın müdürlüğü Adıyaman Belediyesi’nin en önemli birimidir. Uzun yıllar belediye tecrübesine sahip olan İshak kardeşimiz de bu önemli görevi layıkıyla yapacağına inancım tamdır.” Dedi. 

Adıyaman Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İshak Yıldız ise, basının önemine vurgu yaparak basın mensubu arkadaşlarımızı ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyoruz. 6 Şubat depreminin ardından basın önemli işler yaptı. Zor şartlar altında olmalarına rağmen haber yapmak ve kamuoyunu bilgilendirme adına görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Kendilerine başarılar diliyorum”. Dedi.