#gap gazeteciler birliği Haberleri

#gap gazeteciler birliği haberleri ve güncel #gap gazeteciler birliği gelişmeleri, #gap gazeteciler birliği ile ilgili tüm video, #gap gazeteciler birliği fotoğrafları ve #gap gazeteciler birliği haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


GÜNDEM

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 24 Temmuz Gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajda ‘deprem bölgesinde kutlama yapamıyoruz’

GÜNDEM

Adıyaman’da yayın hayatında bulunan 6 Radyonun temsilcileri topluca karar alarak, meslek kuruluşu olarak GAP gazeteciler birliğine törenle katıldılar.

GÜNDEM

Kıymaz deprem bölgesinde ağır hasar alan Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya’da yaptığı inceleme ve izlenimleri Vali Varol’a anlattı

SAĞLIK

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, hastaneler hayata gözlerin açıldığı ve hayata gözlerin yumulduğu anlamlı mekanlar olduğunu söyledi.

GÜNDEM

Eskişehir Adıyamanlılar dernek başkanı Sait Göksu Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’a verdiği röportajda memleketi olan Adıyaman’a döneceklerini söyledi.

GÜNDEM

Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz GAP gazeteciler birliği heyetini kabulde yaptığı konuşmada ‘Basın tanıtım için en büyük araçtır’ dedi.

GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği yönetim kurulu 2023 yılı değerlendirme toplantısını Kahramanmaraş Başkonuş yaylası tesislerinde değerlendirdi.

GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajda ‘Gazeteciler günü ama, kutlayamıyoruz' dedi

KKTC meclis başkanı Zorlu Töre GAP gazeteciler birliği cemiyetinin davetlisi olarak geldiği Adıyaman'da konferans verdi.

SİYASET

Malatya büyükşehir belediyesi Başdanışmanı Hamit Özpolat’ın Malatya Yeşilyurt belediyesi için aday adaylığı Malatya’da ses getirdi.

AKTÜEL

Halilova: Milli manevi değerlerimizi, tarıhı giyimleri yaşadıb onu gelecek nesillere ötürmek benim esas maksatımdir

EKONOMİ

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de ATİB başkanı Cemal Yangın'ı ziyaret etti.

Popup Beyaz.Net