Adıyamanlı sanatçı Cumali Alp’in Vatan TV’de hazırlayıp sunduğu Cumali Alp Show programına hafta konuk olan Adıyaman sıra gecesi ekibi, Pandemi de eve hapsolanlara ekranlarda okudukları türkülerle unutamayacakları bir gece yaşattılar.

Vatan TV’de Cumartesi akşamı 22.00 da başlayıp gece geç saatlere kadar suren programa Sıra gecesi ekibinden sanatçılar İbrahim Harikases, Haydar Ulaş, Adıyamanlı İdo, Ramazan Koç, Saadet Alan, Hakkı Nevzat Mente, İbrahim Ocak ve Yaman Adıyaman, Adıyaman yöresi türküleriyle göz doldururken, yer yer hareketli parçalara eşlik edilerek halaylarda çektiler.

Canlı yayın sırasında program sosyal medyada çeşitli platformlarda paylaşılarak milyonlarca izleyici kitlesine ulaşıldı. İzleyiciler programın tekrarını televizyon yetkililerden istedi.

Program sonrası değerlendirmede bulunan Program yapım ve sunucusu Cumali Alp gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ‘.. Vatan TV’de Cumartesi gecelerinin adeta vaz geçilmezi olduk. Pandemi nedeniyle kapalı olan eğlence merkezleri ve insanlarımızın hafta sonu dışarı çıkma yasaklarıyla bunaldıkları saatlerde, bizler ortaya çıktık ve onları eğlendirdiğimize inanıyorum.

HALKIN EĞLENMEYE İHTİYACI VAR

Halkın vatandaşın eğlenmeye hakkı ve ihtiyacı var. Programda bizlere eşlik eden Adıyaman sıra gecesi ekibine teşekkür ediyorum, yanı sıra rejiye, kameraman arkadaşlarıma, sahnenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hepsinden önemlisi bunca zahmet ve emeği sponsorluklarıyla destekleyen başta  Rıdvan Gök’ Hakkı Tekin, Emin Demir Süleyman Demir, Salih Karahan, Ömer Aybak,  Murat Keklik, Müslüm Aydoğdu, Mehmet Doğan’a teşekkürler ediyorum.

Bu yıl inşallah Pandemi bitecek ve daha iyi şartlarda bu programları yapacağız, bizi izlemeye devam edin’ dedi.

CUMALİ ALP:

1972 Adıyaman Gerger ilçesinde doğu, ilk-orta öğretimini Diyarbakır’da tamamladı. 1980 li yıllarda Bursa’ya yerleşti.

1988 yılında ilk albüm çalışmalarını yaptı.  Daha sonra Flash TV’de 12 yıl Cumali Alp Show programları hazırlayıp sundu.

2020 yılında vatan TV’de Cumali Alp Show programıyla sanat hayatına devam etmekte. 2021 yılına kadar 11 albüm yapan sanatçı, evli ve 4 çocuk babası.