Mustafa AlkayışSincik Hem Sayısal, Hem de Siyasal olarak önemli’

Adıyaman’ın Sincik İlçesini ziyaret eden Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Sincik Belediye Başkan adayı Mehmet Korkut’a vatandaşlardan oy vererek destek olmalarını istedi.

Alkayış, Sincik Geçici Barınma Merkezi, Sincik ilçesinde faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ve Sincik’te Esnaf ve Sanatkârları ziyaret etti.  

Sincik ilçe merkezinde yaptığı gezi ve temaslarla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada Alkayış SİNCİK HEM SAYISAL OLARAK HEM DE SİYASAL OLARAK ÖNEMLİ dedi.

Sincik’te her zaman samimi ve sıcak şekilde ağırlandıklarına dikkat çeken ALKAYIŞ şunları söyledi “Sincik Geçici Barınma Merkezini ziyaret ederek, konteyner kentimizde kalan vatandaşımızı ziyaret ettik.

Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Sincik ilçemizde faaliyet gösteren tekstil atölyelerimizi ziyaret ettik.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın selamını ileterek 31 Mart Seçimleri İçin destek talebinde bulunduk. Sincik’e hizmet etmek için yeniden AK Parti diyoruz.

Sincik’te Esnaf ve Sanatkârlarımızı ziyaret ettik. Şampiyon ilçemizde sıkılmadık el bırakmadan vatandaşlarımızla beraberiz.

 Belediye Başkan Adayımız Mehmet Korkut için Gerçek Belediyecilik İçin Sincik Hazır ve Kararlı. Kararını çoktan vermiş gözüküyor” Dedi.

SİNCİK HEM SAYISAL OLARAK HEM DE SİYASAL OLARAK ÖNEMLİ

Alkayış “Sincik Ak Parti olarak bizim için önemli ilçelerimizden biridir. Ak Parti olarak hem sayısal hem de siyasal olarak önemli bir ilçe.

 Türkiye’nin konuştuğu güzel ilçemiz, Ak Parti genel merkezimizin de önem verdiği bir yerdir. Sincik, Adıyaman denildiğinde özellikle üzerinde durulan yerlerdir. Her seçimde AK partiye desteğiyle şampiyon olmuş ve Türkiye’de ses getirmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da önem verdiği ilçemize hava şartlarına rağmen karayoluyla ziyaret edip, Sincik halkıyla buluştu. Bu Sayın Cumhurbaşkanımızla Sincik halkının gönül bağının ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor.

SİNCİKLİLER CUMHURBAŞKANIMIZI BAĞRINA BASTI

Burada ki miting çok muhteşem geçti. İnanılmaz kabalık vardı. Sincikliler Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Bizde Sincik ile ilgili çalışmalarımızda çok daha çoşkulu ve heyecanlıyız. Bu dönemde mevcut belediye başkanımızla yolumuza devam ediyoruz. Buradan yine rekor bir oy bekliyoruz. İnşallah yine şampiyon olacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanına şampiyon ilçe olarak gideceğiz” şeklinde konuştu.

Reşit Alkan 'Oylar tarafların huzurunda tek tek sayıldı' Reşit Alkan 'Oylar tarafların huzurunda tek tek sayıldı'

Beklentileri ve sorunlarını bildiklerini belirten Alkayış, Sincik Kâhta yolu ve Malatya yolu konusunda talimat verildi. Depremlerden etkilenen ilçemiz ulaşım ve imarıyla Sincik konusunda her daim yanlarındayız. Sincik halkı gezimizde çok samimi bir şekilde bizleri karşıladı. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber: GAP olay