Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Dr. Ömer Bolat başkanlığındaki heyet Azerbaycan ziyareti çerçevesinde. Bakü KOBİ Evi'ni ziyaret etti.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Sahib Məmmədov ve Küçük ve Orta İş Geliştirme Ajansı (KOBİA) Yönetim Kurulu Başkanı Orxan Məmmədov, Türk heyetini girişimcilere hizmetlerin tek bir mekanda düzenlenmesi için yaratılan koşulları tanıttı.

İş dünyasına sunulan kamu hizmetlerinin geliştirilmesi, bu hizmetlere kolay ve konforlu ulaşımın sağlanması, girişimci memnuniyetinin artırılması amacıyla, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın ilgili kararları uyarınca KOBİ bünyesinde KOBİ evleri oluşturulduğu kaydedildi. KOBİ evlerinin amacı; girişimcilere işletilebilirlik, şeffaflık, nezaket, sorumluluk ve kolaylık ilkeleri doğrultusunda devlet ve özel kurumların hizmetlerini tek bir alanda sunmaktır.

Başkan Büyükkılıç, 150 milyon tl’lik yeni açılan yolu, TOGG ile deneyimledi Başkan Büyükkılıç, 150 milyon tl’lik yeni açılan yolu, TOGG ile deneyimledi

Toplantıda, Karabağ’ın ilk sosyal projesi olan TÜİB ve KOBİA tarafından “Hediyelik Üretim İşletmesi” standı ziyaret edildi.

Açılışta Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hayata geçirilen proje hakkında detaylı bilgi verildi.

Haber: GAP olay (Bakü)