AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın büyüyen ve gelişen il merkezi ve ilçelerimizin sosyal donatılarının, sportif faaliyet alanının geleceğe göre planlanıp yapımlarına başlanması bizler için bir borçtur.

Bu açıdan biten hizmetlerimizin yanı sıra devam eden ve projelendirilen çalışmalarımız var. Bunlardan biride Eğri çay mevkiindeki Millet bahçesi projemiz tamamlandı, Besni ilçemiz yeni kente eski tekele ait alan girişimlerimizle kamudan alınıp TOKİ’ye devri sağlanarak, TOKİ aracılığıyla inşaat yapım proje ihalesi Temmuz ayında yapılacak. –

"Ülkemizin örnek millet bahçelerinden biri olacaktır"

Aydın, "Kadim şehir Besni ilçemize yakışır güzellikteki Besni Millet Bahçesi proje çalışmaları tamamlandı. İnşallah,  Temmuz ayında da TOKİ tarafından inşaat yapım ihalesi yapılarak, işe başlanacaktır. Bu muhteşem eserin ilçemize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim.

Adıyaman’a çok yakışacak çift ünlem işareti Eğri çay üzerinde yapacağımız Millet Bahçesi Projemiz tamamlandı. Büyüklüğü ve proje içeriği ile ülkemizin örnek millet bahçelerinden biri olacaktır. Bu muhteşem eseri inşaat yapım ihalesi TOKİ tarafında 20 Temmuz’da yapılacaktır. Hayırlı olsun."

 ALTINŞEHİR’DE KAVŞAK DÜZENLEME, BATTI-ÇIKTI TEMMUZ-AĞUSTOS GİBİ TAMALANACAK

Aydın bir müjde de Altın şehir mevkiinde yapım çalışması süren battı-çıktı kavşak düzenleme çalışmasının da Temmuz-Ağustos gibi tamamlanarak hizmete açılmasını beklediklerini söyledi. Aydın ‘ Adıyaman’ı batıya ve doğuya bağlayan önemli bir karayolunun üzerinde yapımı süren battı-çıktı kavşak çalışması nedeniyle vatandaşlarımız diğer köprüden trafik sıkışıklığıyla vatandaşlarımız bir müddettir karşı karşıyaydı, bu durumda inşallah 1-2 ay içerisinde sona erecek ve bulvarda trafikte rahatlayacaktır’ dedi.

Haber:GAP olay