AK partinin 3 dönemi tamamlayanı aday etmeme krıterlerını de aşarak başkan adayı olan Akıncılar belediye başkanı ismet Çetinkaya bu dönem benim son dönemim hayatımın en güzel seçimini kazandım Cumhurbaşkanımızın elinden ödül eldım artık ölsemde ah etmem, bu şeref bana ömür boyu yeter dedi.

Başkan Çetinkaya yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi. ‘..

TEŞEKKÜR..!

31-Mart Pazar günü, yapılan belediye seçimlerinde, Akıncılar Halkının % 85 oy desteği ile şahsıma göstermiş oldukları ilgiden dolayı, Tüm Akıncılar halkına teşekkür ediyorum.

5. Dönemde bu kadar yüksek bir oy desteği ile seçilmem, siyasi hayatımın en büyük hatırası olarak kalacaktır.

Allah ömür verirse, bu 5 yıllık Belediye başkanlık görevimde Akıncılar halkına, dostlarıma, arkadaşlarıma hizmet etmek, en büyük şiarım olacaktır.

DEĞERLİ, DOSTLARIM.

50 yıllık siyasi hayatıma Akıncılarda noktayı koyarak, bu benim, son dönemim olarak beyan ve ilan ediyorum.

Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi ve desteklerinden dolayı, başta Akıncılar halkına, mahalle ve köylerine, Adıyamanlılara, Kahtalılara, uzakta ve yakında olan, Tüm dostlarıma, Arkadaşlarıma, Akrabalarıma, ve Aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu süreçte, beraber çalıştığım ve tanıdığım, Tüm milletvekillere, Tüm belediye başkanları, il ilçe başkanları, Belde başkanları, ve Belediye meclis üyelerime, Partinin her kademesinde çalışan arkadaşlara, Vali, Kaymakam, ve kurum Amirlere, STK Başkanlarına, Beni tanıyan değerli arkadaşlarıma,

Tüm basın mensuplarına sonsuz Teşekkürlerimi sunar, Dualarını bekler, En kalbi duygularımla saygılarımı sunarım. ‘dedi.

İsmet Çetinkaya’nın beldesinde elde ettiği başarı ulusal basında’da geniş yer aldı, bir çok televizyon kanalı ödül törenini canlı yayınlarken , Türkiyenin önemli gazetelerinden sabah gazetesinde Adıyaman temsilcisi gazeteci-Yazar Metin Harıkçı’nın haberide gazetede geniş yer buldu.

Bir yandan oy patlaması yaparak Şampıyon başkan çetinkaya olurken Akıncılar beldesinin tanıtımıda önemli oranda yapılmış oldu.

Haber:Gapolay