AK parti Besni seçim karargâhının açılışında ki vatandaşın yüksek katılımı desteğiyle moral bulan AK parti Besni belediye başkan adayı Reşit ALKAN Besni seçimlerinin favori ismi olarak güne damga vurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı  Ahmet Aydın , Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Vedad Gürgen , AK parti Milletvekilleri Mustafa Alkayış, İsak Şan, Hüseyin Özhan, AK parti il başkanı Emrah Bulucu ve AK parti Adıyaman belediye başkan adayı Ziya Polat’ın da katıldığı açılış nedeniyle caddeler doldu taştı.

Reşit ALKAN ‘teşkilatımız ve Besnili Hemşerilerimin katılımlarıyla Seçim Koordinasyon Merkez'imizin açılışını gerçekleştirdik. Organizasyona emek veren Ak Gönüllülere şükranlarımı sunuyorum.

Ak kadrolarla birlikte halkımızın muhteşem teveccühüne layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyoruz.

Soğuk hava ve yağışa rağmen muhteşem bir katılımla meydanları lebaleb dolduran halkımız bize şimdiden 31 Mart Zaferimizi müjdeliyor. Kalbi ve yüreği bizlerle olan Besni halkına şükranlarımı sunuyorum...

Besni'mizi yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak için hazırız kararlıyız...

AK parti Besni belediye başkan adayı Reşit Alkan açılış sonrası GAP olay gazetesine verdiği röportajda Besni’nin sorunlarını çözmek ve Besinlilere hizmet etme

Adıyaman'da Küçükler Büyüklere Örnek Yürüyüş Yaptı Adıyaman'da Küçükler Büyüklere Örnek Yürüyüş Yaptı

dışında bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Alkan, esnaflar ve vatandaşların gönüllerine dokunduklarını belirterek, projelerini tek tek anlattı

Besni’de Ak Parti’den aday gösterilen Reşit Alkan’a halkın ilgisi de oldukça yoğun.

Ak Parti Besni belediye başkan adayı Alkan’a güvenen halk, hayata geçireceği projeleriyle Besni’yi ayağa kaldıracaklarından emin.

Besni’de halkla iç içe seçim çalışmalarına devam eden Alkan, yerel seçim çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Alkan “Besni doğumluyum. İlk orta öğrenimimi Besni’de yaptım. 8 çocuklu bir ailenin en son ferdiyim. Madencilik sektörü üzerine çalıştım ve yatırım yaptık. Madencilik ve enerji üzerine yatırımlarımız devam ediyor. Ülke ekonomisine katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını belirten Alkan “Sorunlara hâkimim. Mevcut başkanımıza teşekkür ediyorum. Millet bahçesi ve TOGEM gibi birçok projelere imza atarak memlekete katkıda bulundular. Çeşitli parklar yapılmış, sanayide fabrika kurulmasına öncülük ederek istihdama katkıda bulunmuşlar.

Besni değişen,  gelişen bir memleket.  Büyük bir deprem yaşamış ve yeniden imar için çalışmaların hızlandığı ve beklentilerin çok yüksek olduğu bir şehir.

ÖNCELİKLİ KONU İSTİHDAMI ARTIRMAK

Bizim öncelikli konumuz işsizliktir. Bu anlamda çalışmalara devam ediyoruz. İlk günden itibaren işsizlik ve ekonominin canlanması gündemimizdedir.

Dışarıdan bir takım tanıtımlar yaparak Besni’ye bacasız fabrikalar diye tabir ettiğimiz üniversitemize öğrencilerin kazandırılması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

 En az 20 bin baş kapasiteli hayvancılık ihtisas organize sanayi düşünüyoruz. Bu sanayiyi Besni’ye kurarsak bu alanda önemli bir merkez haline gelir Besni’miz, Bununla birlikte alt sektörler yan sanayi kendiliğinden gelir. Bunların Lojistik, deri, yem fabrikaları gelecek. Bu organize sanayi ile 3 bin kişinin istihdamını hedefliyoruz. Bunlar ilk etapta bizim takip edip Besni’ye kazandırmayı düşündüğümüz projemiz.

Besni’ye güzel bir meydan yapacağız

Bazı ağır hasarlı binalarımız var. Buraları yıkıp yerine 3 katlı otopark ve yer altı çarşısı olmak üzere yürüyüş parkurları, şelale ve belediye binası gibi bazı kamu kurumların olduğu güzel bir meydan yapacağız. Bu projemizi Besni halkıyla buluşturmak istiyoruz. Yaparsa AK PARTİ YAPAR.

 Bu güzel projemizi Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığımızın da destekleriyle hayata geçireceğiz. Ayakları yere basan ve Besni’ye nefes aldıracak bir projedir. Hem geliştirecek hem güzelleştirecek. Kentsel dönüşümle ilgili bir mesafe katledilmiş durumda. Projenin takipçisi olacağız ve yenikente olan talep bir nebze olsun azalacak.

Esnaf gezilerine de devam ettiklerini belirten Alkan “Esnaf ve vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz ve çok güzel tepkiler alıyoruz. İnsanlarımız kadim insanlar, bu toprakların insanları. Her siyasetçiyi olduğu gibi bizi de nezaketen çok güzel ağırlıyorlar.

Destek verecek olan vatandaşlarımız her daim yanımızda olduklarını ve dua ettiklerini söylüyorlar. Bizlerden talepleri de oluyor. Belediyenin asli görevlerinin yapılması gerektiğini ve projeler yapma halkımız aslında çok şeyi hak ediyor. Nasip olursa göreve geldiğimizde halkımızın taleplerini yerine getireceğiz. Besnilileri inşallah mahcup etmeyeceğiz.

Belediyecilik Ak Parti işidir. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere her daim örnek olmuştur. Onu örnek alıp tecrübelerinden faydalanacağız. Göreve geldiğimiz de Besni’mizi bir adım daha ileriye taşıyacağız. Göç veren değil göz alan bir kent olacağız. Şehir giriş ve çıkışlarıyla her yönüyle bambaşka bir memleket inşa edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Haber: GAP olay