Rotary 2420. Bölge Federasyonu tarafından, Nemrut Rotary Kulübü işbirliği ile Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin cerrahisi bölümü ameliyatlarında kullanılmak üzere ALINAN CİHAZLAR TESLİM EDİLDİ.

Uluslararası Rotary Afet Fonu kullanılaraK alınan Cerrrahi Aletler ve Cihazlar 400 YATAKLI Araştırma hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik’e teslim edildi.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen teslim ve imza törenine Rotary 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Altay, Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik’ Geçmiş Dönem Guvernörlerinden ve Rotary Vakıf Başkanı Hasan Akbayrak, Bölge Sekreteri Melek Yıldız, Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet, Proje  Sorumlusu Ferit Binzet, Kulüp Sekreteri Kerem Oranlı katıldı.

Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan hastaneyi Ziyaret Etti Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan hastaneyi Ziyaret Etti

YAPILAN YARDIM VE DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik:”Depremin hemen ardından ilimizde sağlık alanında birçok yardım yaparak halkımıza destek olan Uluslararası ve Türkiye Rotary ailesine teşekkür ederiz.

Yapılan her yardım halkımızın yararına olup, yaraların sarılmasına katkı sağlamaktadır. Bugün Ameliyathanemizde Beyin Cerrahisi Bölümü tarafından kullanılacak olan Cerrahi alet setleri ve cihazlarını teslim aldık. Ayrıca Kadın Doğum Bölümü Hastalarımızda kullanılmak üzere 10 adet gebe takibi için kullanılan NST cihazı ile yine kalp rahatsızlıkları tanısı için kullanılan EKG cihazını da teslim aldık. Hastanemize bağışlanan bütün bu tıbbi cihazlar halkımıza inşallah şifa dağıtacak. Ben emeği geçen herkese hastanemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman’a hayırlı olsun

Adıyaman halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Rotary 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Altay;”Her geldiğimizde Adıyaman’daki değişime yakinen şahit oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda eski günlerine dönecektir bu güzel şehir.

 Bizler depremin ilk gününden buyana elimizden geldiğince başta eğitim ve sağlık olmak üzere birçok farklı alanda projeler hazırlamak suretiyle Adıyaman’a ve tüm halkına yarar sağlayacak işler için çalışıyoruz.

Bugün yine hastanemizde beyin cerrahisi bölümünde kullanılmak üzere ameliyathanedeki cerrahi aletler ve cihazları teslim ettik. Ayrıca kadın doğum hastaları için NST cihazı ve kalp hastaları için EKG cihazlarını teslim ettik. İnşallah Adıyaman halkı bu yeni malzemelerle şifa bulacaktır. Adıyaman’a hayırlı olsun” dedi.

Haber: GAP olay