Samsat belediye başkanı Halil Fırat yapılan çalışmalar hakkında gazetemize verdiği bilgilere göre iki ay içerisinde ana yol ve caddelerin yol yapım çalışmalarının tamamlanacağını söyledi .

Fırat şunları söyledi ‘.. Ulaştırma bakanımızın Samsat ilçemizi ziyaretlerinde Adıyaman yolu olan caddemizin gidiş-geliş 2,5 km yolunun asfaltlanması talebimizi iletmiştik, sayın bakanımız bu talebimize olumlu yanıt verdi. Bu hafta bu yolun yapımı işine kara yolları başladı, bu asfaltlama işimizin sıkı takibini milletvekilimiz Ahmet Aydın bey yaptı aracılığınızla sayın bakanımıza ve Ahmet Aydın beye teşekkür ediyorum. Bu yol çalışması karayolları tarafından sürdürülürken, bizde belediye olarak kent merkezinde aralıksız çalışıyoruz, ana caddelerimizi kilitli parke taşıyla döşüyoruz.

Adıyaman yolundan asfaltlama için sökülen malzemelerinde kent merkezinde stabilize olan yollara döküp sıkılaştırıyoruz kışın çamur olmaması için çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalar iki ay içerisinde kendini gösterecek. Samsat ilçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için çalışıyoruz’ dedi.

Haber:GAP olay

Haber:R.Kıymaz