Milletvekili Aydın'dan Tut Ve Samsat İlçelerine "Tip 250 Seyircili Spor Salonu" Müjdesi

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, “Adıyaman’da  7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkan sağlamak istiyoruz."dedi.

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamasında, Adıyaman genelinde gençlerin sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlayacak modern tesislerden yararlanabilmesi için çaba sarf etmeye devam ettiklerini kaydetti.

-4 MİLYON 800 BİN LİRALIK YATIRIM

Adıyaman'ı her konuda olduğu gibi spor alanında da çok daha ileriye taşımak için gayret ettiklerini vurgulayan Aydın, şu ifadelere yer verdi:

"Bu kentin insanına, gencine ve çocuklarına modern tesisler kazandırmak, yarım kalan spor yatırımlarının da tamamlanarak hizmete sunulması ve Adıyaman'da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkan sağlamak istiyoruz. Bugüne kadar spor yatırımları konusunda Adıyaman’a birçok spor tesisi kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Bugün itibariyle de, Tut ve Samsat ilçelerimize yapılacak olan "Tip 250 Seyircili Spor Salonu" müjdesini hemşerilerimle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Proje maliyeti 4 milyon 800 bin TL olacak olan bu modern tesislerin Adıyaman’ımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Bakım ve onarımı tamamlanan, yenilenen il ve ilçe spor tesislerinde de çalışmaların hız kesmeden devam ettiğine işaret eden Aydın, şu bilgileri paylaştı:

"Toplam maliyeti 2 milyon 499 bin 170 TL olan bu yenileme çalışmaları kapsamında yapılanlar ise Altınşehir futbol sahası sentetik çim yenilenmesi 1 milyon 6 bin 786 TL, Kahta futbol sahası sentetik çim yenilenmesi 872 bin 318 TL, Gölbaşı İlçe Spor Salonu çatı onarımı 416 bin 129 TL, Samsat ilçe futbol sahası çevre düzenleme 203 bin 937 TL  gençlik ve spor alanında yapılan hizmetler, tamamlanan projeler ve faaliyete geçen tesislerle de durmadan yolumuza devam etmekteyiz.

En modern şartlarda ilimize ve gençliğimize kazandırılan bu hizmetlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diler, yapılan bu çalışmalarda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, milletvekili arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım."

Kaynak:PHA