Cenazesi Depremden 14 Ay Sonra Bulundu Cenazesi Depremden 14 Ay Sonra Bulundu

AK parti 26 ilde belediye başkanlarını açıkladıktan sonra gözler açıklanmaya il ve ilçelere çevrilmişti.

AK partinin özellikle deprem bölgesinde işlerin sağlıklı sürdürülebilmesi ve seçimin kazanılması için hummalı bir çalışma yürütürken anketlerdeki verilerede dikkat ediyor.

Teşkilat değerlendirmesi, teamul yoklamsı raporlarınında masada olduğu AK parti aday belirleme komisyonuyla ilgili olarak kulislere düşen bigiye göre AK parti Adıyaman beldiye başkan adaylığı için Aday adayı Ziya Polat Çarşamba günü Ankara'ya davet edilmiş ve kulislere aday olacağı söylentileri düşmüştü.

Son iki günde yapılan değerlendirmelerde ise Yapılan anket, teamul ve teşkilat eğilimlerinde mevcut belediye başkanı Dr.Süleyman Kılıç'ın önde olması adaylığının devam edeceği şeklindeki görüşleri kuvvetlendiriyor.

Adıyaman belediye başkan Aday Adayı olan Eski milletvekili Halil Fırat, Samsat belediye başkanı Halil Fırat, Nihat Dursun ve Ziya Polat isimlerinden birine adaylık verilmesi beklenirken. Aday isminin 3 e düştüğü mevcut belediye başkanıyla devam etme eğilimi aday belirleme komisyonunda sıcak bakıldığı söyleniyor. 

Gazetemiz haber merkezine AK parti genel merkez kulislerinden ulaşan bilgiye göre Dr.Süleyman Kılıç ismi açıklanacak.

Açıklanacak isimler bu hafta sonu Ankara'ya davet edilecek.

Hafta sonu AK partinin Ankara büyükşehir belediye başkan adayının keçiören belediye başkanı Turgut Altınok ilan edilme olasılığının yüksek olduğu bilgileri haber merkezimize ulaştı.

Haber: GAP olay