OliveistanbulIooc  Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasının üçüncüsü bu yıl Türkiye'nin 100. yılına özel olarak Gelibolu Yarımadası Alçıtepe Köyünde bulunan Kirte Hotel'de düzenlendi.

OliveistanbulIooc  Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasının üçüncüsü bu yıl Türkiye'nin 100. yılına özel olarak Gelibolu Yarımadası'nda Alçıtepe Köyünde bulunan Kirte Hotel'de düzenlendi. 250'den fazla uluslararası Zeytinyağı markasının katıldığı yarışma, farklı ülkeden gelen uzman jüri tarafından titizlikle değerlendirildi.

OliveistanbulIooc Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması, Türkiye'nin köklü tarım geleneğini ve zeytinin eşsiz lezzetini dünya ile buluşturmak adına önemli bir adım attı.

ZEYTİNYAĞI ENDÜSTRİSİNİN EN İYİLERİ BİR ARAYA GELDİ

 Kirte Hotel'in ev sahipliğinde gerçekleşen bu prestijli etkinlik, zeytinyağı endüstrisinin en iyilerini bir araya getirdi. Yarışma, Türkiye'nin tarihî zenginliklerinden biri olan Gelibolu Yarımadası'nda düzenlenerek, ülkenin 100. yıl kutlamalarına özel bir katkı sunarak anlamını daha da artırdı.

KALİTE VE LEZZET YARIŞTI

Kirte Hotel'in muhteşem manzarası altında, zeytinyağı sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelerek, kalite ve lezzet konusunda rekabet ettiler. Yarışma sırasında jüri üyeleri, katılımcıların ürünlerini titizlikle değerlendirerek, en iyileri belirlediler. OliveistanbulIooc Başkanı Dr. Abidin Tatlı, zeytinin ve zeytinyağının Türkiye için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, bu yarışmanın ülkemiz adına büyük bir değer taşıdığını dile getirdi.

GELİBOLU YARIMADASININ TANITIMINA KATKI AĞLADIK

NALBANT OSMAN BAKIR’A MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ NALBANT OSMAN BAKIR’A MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ

Gelibolu Yarımadası'nın tarihi ve doğal güzelliklerine sahip çıkmak amacıyla düzenlenen bu organizasyon, aynı zamanda yerel ekonomiye ve turizme de katkı sağladı. Kirte Hotel sahipleri Tuğçe ve Mehmet Ayağ, böylesine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken, tarihi yarımadanın dünya çapında daha fazla tanınmasını ve turist çekmesini amaçladıklarını SÖYLEDİLER.

Haber: GAP olay