Malatya'da Hamit Fendoğlu' anısına program düzenlendi Malatya'da Hamit Fendoğlu' anısına program düzenlendi

Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseynli’yi Cumhurbaşkanlığı külliyesindeki makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu İbad Hüseyinli kardeşimizdir dedi.

Topçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi “Karabağ’ın  işgali sırasında  ASALA eylemcilerinden olan ve Hocalı Soykırımı zamanı Ermeni askeri birliklere komutanlık yapan Monte Melkonyan’ı teke tek mücadelede itlaf eden İbad Hüseyinli bizim kardeşimizdir.

Onu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kabül etmektenten mutluyuz.

İbad Hüseyinli Türk dünyasının büyük devlet adamı merhum Haydar Aliyev'in bayrak madalyasıyla ödüllendirdiği,44 günlük Karabağ zaferi sonunda da Cenap Prezident İlham Aliyev tarafından yaşayan Azerbaycan Milli Kahramanı unvanı verilen kardeşim İbad Hüseyin’i milletimizin evinde ağırlamış olmaktan çok mutlu oldum.

İbad Hüseyinli Can Azerbaycan’ımızın Milli Kahramanı olduğu kadar bütün Türk Dünyasının da kahraman evladıdır çünkü biz artık yedi devlet bir milletiz.” dedi

Azerbaycan Milli Kahramanı İbad Hüseyinli de yaptığı konuşmada;

Umummilli Liderimiz Büyük Devlet Adamı  Haydar Aliyev’in “tek millet iki devlet'
dediği gibi ben kendimi ne kadar Bakü ye ait görüyorsam, bir  o kadar da Ankara ya ait ve Türk dünyasına ait olarak görüyor oraların derdi ile dertleniyor sevinci ile seviniyorum.

Sayın Bakanım,kadim dostum ve ağabeyim Yalçın Topçu’ya çok teşekkür ediyorum.

Allah Aziz Türkiyemizi ve Can Azerbaycan’ımızı korusun” dedi

Haber: GAP olay