Ahmet AydınAdıyaman’ı çıkmaz Sokak olmaktan kurtardık’

TBMM Milli savunma komisyon başkanı ve AK parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın AK parti iktidarı öncesinde ADIYAMAN ÇIKMAZ SOKAK diye bir tabir vardı. Kâhta’dan öte kara yolu bağlantısı feribotla sağlanıyordu. AK parti olarak Nissibi köprüsü ile Adıyaman’ın kaderini karayolunda değiştirdik artık Adıyaman çıkmaz sokak değil dedi.

Hafta sonlarını seçmenleri ziyaretle geçiren Ahmet Aydın bu hafta AK parti gurup toplantısı olmamasını da fırsat bilerek temaslarına hafta içi de devam etti.

Sincik Gerger ziyaretlerinin ardından Kâhta’da temaslarını sürdüren Ahmet Aydın beraberinde AK parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin ve Adıyaman belediye başkanı Süleyman Kılıç’la AK parti Kâhta ilçe başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Kâhta ilçe başkanının açış konuşmasından sonra AK parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin partililere seslenerek üye kayıt çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi.

Adıyaman belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında Ahmet Aydın başkanın davetiyle Kâhta gezisine iştirak ettiğini belirterek partililere birlik beraberlik içinde olmalarını istedi.

İstişare toplantısında Ahmet Aydın şunları söyledi ‘..Kâhta’da AK parti öncesi iki tane kadar okul vardı, Kâhta nereden nereye geldi hep beraber yaşayarak gördük. Bu şehre yatırımlar yaptık. Organize sanayiler yaptık. Adıyaman’a 6.Organize kuruluyor. Bunlar eskiden yoktu. Hatırlarsanız AK parti öncesi her sınıfta 40-50 öğrenci vardı. Derslikler okullar yapıldı.

Adıyaman Kâhta çıkmaz sokaktı. Şimdi Kâhta’dan Diyarbakır istikametinde 4 tane güzel yol yaptık işliyor. Kâhta Narince arasındaki kestirme yol olan 9 km. yolu önümüzdeki yılın nisan ayları gibi bitireceğiz.

TÜRKİYENİN VE ÜMMETİN UMUDU RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR

Altılı masayı bir araya getiren dışarıdaki gücü biliyorsunuz. ABD başkanı Joe Biden ne diyordu Recep Tayyip Erdoğan’ı göndermek için muhalefeti bir araya getireceğiz destekleyeceğiz dediği ayan beyan ortada.

Altılı masa niye aday belirleyemedi çünkü onlar belirleyemez o masanın ardında kim varsa kim kurduysa o adayı belirleyecektir.

 Türkiye savunma sanayinde ve birçok alanda bağımlılığı kırdı. Kimseyi takmadan izin almadan silahlarını yeniliyor teknolojisini yeniliyor. Bu atılımın gelişmenin devam etmesi için Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeliyiz. Erdoğan milletin umudu, ümmetin umududur’ dedi.

Kaynak: GAP olay gazetesi