AK partinin seçimlerde en fazla oy alan illerin başında gelen Adıyaman'da merkez'de aday olarak Ziya Polat belirlendikten sonra gözler Adıyaman'ın en büyük ilçesi Kahta ve Besni'ye çevrildi.

Bir çok dengenin bir arada yürümesi için sıkı bir çalışma içinde olan AK parti genel merkezi KİMİ ADAY GÖSTERİRSEK KAZANIRIZ? sorusuyla beraber.

KİMİ ADAY GÖSTERİRSEK PARTİDE KİMİ VEYA KİMLERİ KAYBEDERİZ? SORULARI DACEVAP ARIYOR.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ, PARTİ TEŞKİLATLARI, ANKETLER VE MÜLAKATLAR DERKEN BU GÜN- YARIN KAHTA VE BESNİ ADAYLARI AÇIKLANACAK.

Adıyaman Gerger ilçesinde Erkan AKSOY aday olarak açıklanırken, Tut'ta Ercan Öncebe'nin Gölbaşında ise Yusuf ÖZDEMİR'İN açıklanması bekleniyor.

Besni ilçe'de Besni AK parti ilçe başkanlığından istifa edip aday adayı olan ismail Sümer ilk günlerde favori gösterilirken. 2019 seçimlerinin flash ismi Reşit ALKAN'ın bu defa AK parti'den aday adayı olarak siyaseti renklendirdi.

Mevcut belediye başkanı mehmet Emre genel merkezde güçlü olmasına rağmen partinin deprem bölgesi Hatay, Adıyaman, Malatya ve Kahramanmaraş'ta adaylarını değiştirme kararı Mehmet Emre için en büyük handikap.

Son bir defa anket yapılacak denilen Besni'de ismail Sümer ve Reşit Alkan için anket yapılacağı söylenirken, Kahta'da siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor.

PARTİNİN DUAYEN İSMİ VE SEÇİMLERİN HEP ADAY ADAYI OLAN ÖMER YILANCI BU DEFA ADAY GÖSTERİLMEZSE NE YAPACAK?

AK parti Kahta eski ilçe başkanı Reşat Turan'lı aday gösterilirse mevcut başkan Yusuf Turanlı ne yapacak?

Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi

Reşat Turanlı aday gösterilirse diğer adaylar ne yapacak?

Şanlıurfa Belediyesinde görevinden istifa edip aday adayı olan Mehmet Hallaç aday gösterilirse, partiye emek veren diğer adaylar bu durumu hazmederlermi?

işadamı Musa Yıldırım aday gösterilirse diğer aday adayları Musa Yıldırım'ı desteklermi?

İşin içinden çıkamayan AK parti genel merkezi anket yaparak Musa Yıldırm, Ömer Yılancı, Mustafa Şahin, Reşat Turanlı ve Mehmet Can Hallaç isimlerini vatandaşa soruyor.

Kahta ve Besni'de nefesler tutuldu.

Hafta başında bu iki ilçenin adayı açıklanacak ve dananın kuyruğu kopacak.

Aşağı tükürsen sakal Yukaru tükürsen bıyık tabirinin işlediği ortamda vatandaşta bir an evel adayların açıklanmasını bekliyor.