Reşit Alkan: Besni Ekonomisini Canlandıracağız Reşit Alkan: Besni Ekonomisini Canlandıracağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, hafta sonu Adıyaman il genelinde yaptığı çalışmaları gazetemize değerlendirdi.

4 günlük gezi ve temaslarının son günü Sincik’te vatandaşlarla sohbet eden Ahmet Aydın, gezi ve temaslarıyla ilgili gazetemize konuştu.

Dört gün süren İlçe ve beldeleri de dahil gezerek vatandaştan gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduğuna dikkat çeken AYDIN, AK parti belediye başkan adaylarına destek istedi.

Adıyaman merkez ve ilçelerinde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Aydın, vatandaşlarla tek tek ilgilenip sorunlarını dinledi. Hem Türkçe hem de Kürtçe konuşarak oldukça samimi vakit geçiren Aydın’ı vatandaşlar bağrına bastı.

Gittiği her bölgede yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan Aydın, gazetemize konuştu.

TOPLUMUN HER KESİMİNİ DİNLİYORUZ

Aydın “Dört gün boyunca Adıyaman merkez, ilçelerde programlar yaptık. Gittiğimiz her yerde köy muhtarlarımız, mahalle muhtarlarımız, esnafımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve parti teşkilatlarımızla bir araya geldik.

Gittiğimiz her yerde Toplumun her kesimini dinliyoruz. Bir taraftan yapılan işleri yerinde görme şansımız oluyor. Öbür taraftan da bundan sonraki süreçte yapabileceğimiz yatırımlar noktasında istişarelerde bulunuyoruz.

Bu gezimizde son derece faydalı son derece olumlu programlar yaptık. Ziyaretlerimiz esnasında gördük ki hem halkımız bizleri özlemle hasretle bekliyor. Hem bizde özlemiştik. Vatandaşlarımız hasretle heyetimizi kucakladılar. Şehir bizim şehrimiz. Bu açıdan her daim şehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu şehir depremde büyük bir yara aldı. Büyük bir afet yaşadık. Hepimiz buradaydık. Canımızla, malımızla yaşadık. Depremin yaralarını sarmak ve hayatı yeniden normal akışına çevirme adına yapılan kalıcı konutlarımızı yerinde gördük. Yakından takip ediyoruz. Gördük ki yapılan çalışmalarla ciddi mesafeler alınmış durumda.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ YARALARI SARACAK

İlçe gezilerini değerlendiren Aydın “Gezilerimiz çok görkemli şölen havasında geçiyor. Halkımız sağanak yağmura rağmen bizlerle buluştu, hasret giderdi. Bütün adaylarımız çok iyi ve çok donanımlı. Bütün ilçelerimiz Ak Parti belediyeciliğiyle yaralarını saracak.

GÖLBAŞINI YENİDEN AYAĞA KALDIRACAK ADRE AK PARTİDİR

Gölbaşı depremde en fazla hasar alan ilçeler arasında yer alıyor. Halkımız da doğal olarak Ak Parti belediyeciliğiyle sıkıntılardan kurtulabileceklerini düşünüyorlar.

Gölbaşımızı yeniden ayağa kaldıracak adres Ak Parti’dir. Halkımızda bunu böyle biliyor. Çok ciddi projelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hükümetimizin desteğiyle Gölbaşımızı yeniden ayağa kaldıracağız.

BESNİ İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDIK

Yine aynı şekilde Besni ilçemizde çok muhteşem bir coşku vardı. Halkımız bizlere güveniyor ve hizmetin adresini biliyor. Artık algı siyasetten ziyade eser ve hizmet siyasetiyle vatandaş kendisi adına yöneticini seçecek ve bunun da adresinin Ak Parti olduğunu görüyor.

SİNCİK ÖZEL BİR YERE SAHİP

Bu gün burada Sincik’teyiz, Sincik benim için özel bir yere sahip. Bize sandıkta destek veren Şampiyon ilçemizi çok seviyorum.

25 yıllık siyaset hayatımda her defasında Sincik ilçemize koşar adım gelirdim. Bambaşka bir ilçe ve özel insanları var. Vatanına, milletine bağlı insanlar. Her zaman yanımızda oldular. Dualarını hiç esirgemediler. Sincik ilçemizi Türkiye vizyonumuz içerisinde vizyon ilçelerden biri olarak yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar çok önemli yatırımlar yaptık. Cumhurbaşkanımız da çok önem veriyor. Cumhurbaşkanımız buraya ilk  kez geldi. Sincik Cumhurbaşkanımız içinde özel bir yere sahip. Sincik ilçemiz ve diğer ilçelerimizde sandıkta oy oranında yeni bir rekor bekliyoruz.

ALGI SİYASETİNİN YERİNE HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ

Algı siyaseti yerine hizmet siyaseti yapıyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Her şey ortada. Gayeleri hizmet olmayanların tek dertleri algı siyaseti yapmaktır. Onlar algı yapmaya devam etsinler. Biz diyoruz ki lafla peynir gemisi yürümüyor. Ak Parti’nin yaptıkları ortada. Sayın Cumhurbaşkanımızın özverisi, hükümetimizin gayreti parti teşkilatlarımızın, belediye başkan adaylarımızın performansı ortada.

 Adıyaman’ı yeniden imar ve inşa edecek olan Ak Parti siyaseti olduğunu bütün herkes biliyor. Vatandaşa söyleyecek sözü olmayan bir projesi, bir fikri, bir vizyonu olmayanların başvurdukları yöntem algıdır. Yalan ve iftira siyasetidir. Biz bunun karşısındayız. Biz tamamen halkın yanındayız.”

Haber: GAP olay