Adıyaman merkez ilçe belediye başkanı adayı açıklandıktan sonra Gözler Kahta, Besni ve Gölbaşı belediye başkanlarının açıklanmasına gelmişti.

İlçelerde hassas dengeler ve anketler teamüller araştırmalar derken her hafta bir isim aday olacak söylentileriyle çalkalandı. 

Adıyamanın en büyük ilçesi Kahta ilçesinde kıyasıya mücadelenin sürdüğü adaylık yarışında anketlerin tekrar edileceği geçen hafta açıklanmıştı, bu gün kulislere düşen bilgilere göre Adıyaman Kahta AK parti ilçe belediye başkan adayının eski Kahta AK parti ilçe başkanı Reşat Turanlı olduğu bilgileriydi.

Eski Kahtaspor kulup başkanı İşadamı Musa Yıldırım, Reşat Turanlı, mehmet Hallaç , Ömer Yılancı ve Musta şahin isimlerinin öne çıktığı Kahta'da 21 aday adayı kahta AK parti belediye başkan adayı olmak için çalıştı. 

Adıyamasn'ın Besni ilçesinde öne çıkan iki isimden biri olan Reşit Alkan'ın bu gün kulislere düşen habere göre adaylığının kesinleştiği ve yakında açıklancağı şeklinde.

Reşit Alkan Besni siyasetinin etkin isimlerinden biri ailece milli görüşe hizmet eden biri olarak Besni halkının beklentileri yüksek.

FATMA ŞAHİN'DEN REŞİT ALKAN’A DESTEK! FATMA ŞAHİN'DEN REŞİT ALKAN’A DESTEK!

Adıyaman'ın diğer önemli ilçesi Gölbaşın'da ise AK parti belediye başkan adaylığı için heyacanlı bekleyiş devam ediyor.

Yıllların kurt politikacısı Yusuf Özdemir bu defa aday olup rakibi iskender Yıldırım karşısında rövanşı alma mücadelesine hazırlık telaşında.  Özdemir Adaylığının açıklanmasının önündeki en büyük engel Cumhur ittifakının Adıyaman'ın Gölbaşı adayı olarak MHP'nin Gölbaşı ilçesini istemesi.

Cumhur ittifakı komisyonu Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini MHP adayına verme konusunda anlaşırsa AK partinin adayı siyasette tecrübeli isim Mustafa köseler olacak. Mustafa Köseler üzerinde MHP ittifak sağlayamazsa diğer önemli isim Kamber Öztürk olacaktır.

Gölbaşı AK parti ilçe eski başkanı Hakan Toydaş'ında ağırlıklı adsay adayı olduğu Gölbaşında AK parti Gölbaşı ilçesini MHP'ye vermezse en kuvvetli aday Yusuf özdemir AK partinin adayı olarak açıklanacaktır. 

Gazetemiz haber merkezine ulaşan kuvvetli kulis bilgilerini okurlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

Haber merkezimiz Ankara'nın sıcak gündemini en yakından takip etmektedir.

En taze kulis bilgilerinden biride Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi belediye başkan adayı olarak açıklanan ismin aksine başka bir isim açıklanacağı.

Haber: GAP olay