Ümit Özdağ 'Türkiye Dünyanın Lunaparkı Değil' Ümit Özdağ 'Türkiye Dünyanın Lunaparkı Değil'

Milletvekilleri Resul Kurt, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özkan ve mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile birlikte Adıyaman'a gelen Polat, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve MHP İl Başkanı Ali Önat tarafından karşılandı.
Karşılama töreninde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edilirken, şehitler ve depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu gerçekleştirildi, ardından İstiklal Marşı okundu. Coşkulu partililer tarafından havalimanında karşılanan Ziya Polat ve beraberindekiler, vatandaşlara seslenerek projelerini paylaştı.
Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, yaptığı konuşmada gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, "İnşallah çok çalışacağız. Süleyman Kılınç başkanımın da dediği gibi beytülmale gözümüz gibi bakacağız. Onun baktığı gibi biz de kamunun malına, sizin emanet ettiğiniz makama, sizin emanet ettiğin her şeye gözümüz gibi bakacağız. Ona asla kimse yan gözle bakmayacak, baktırmayacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Sizin emanetinize sahip çıkmak için her gün 16 saat çalışacağımdan emin olabilirsiniz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Emrah Bulucu, partinin hizmet aşkıyla yola çıktığını belirterek, "AK Parti olarak bizler koltuk, makam sevdasıyla değil, milletimize hizmet aşkıyla yola çıktık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da büyük AK Parti ailesi olarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
MHP İl Başkanı Ali Önat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin iradesini 31 Mart'ta da Adıyaman'da sandıklara yansıtacaklarını vurguladı. Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise beş yıl boyunca verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.
Milletvekili Resul Kurt, Ziya Polat'a Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunurken, Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti olarak Türkiye'yi daha fazla ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Milletvekili Hüseyin Özhan ise Ziya Polat'ı Allah'a ve Adıyamanlılara emanet ettiklerini belirtti.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, karşılama sondası yaptığı açıklamada ise, "Coşkulu ve şahane karşılama için Teşekkürler Adıyaman. Adaylığımız açıklandıktan sonra geldiğimiz kadim şehrimizde coşkulu bir kalabalıkla bizleri karşılayarak bağrına basan tüm vatandaşlarımıza minnettarım.
Halkımızla buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Başkanlarımıza, MHP İl ve İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyelerine, teşkilat mensuplarımıza ve aziz vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah." ifadelerini kullandı.
 

Kaynak : PHA