Fırat, Kılıç ve Dağtekin ‘Samsat’tan Rekor Oy Bekliyor’

Hafta sonu Gerger, Kâhta, Samsat ilçe ve köylerini gezen AK parti heyeti Samsat’ta yaptığı değerlendirme toplantısında, 2023 seçimlerinde AK partinin Samsat’ta Türkiye rekoruna imza atmak için hazır olduğunu söylediler.

TBMM Milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın başkanlığında AK parti Adıyaman milletvekili Halil Fırat, Adıyaman belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç ve AK parti Adıyaman il başkanı Mehmet Dağtekin’den oluşan AK parti heyeti hafta sonu Gerger, Kâhta, Samsat ilçe ve köylerini gezisi sonrası Samsat ilçe merkezde geziyi değerlendirdiler.

Süleyman Kılıç: Samsat ilçemiz Deprem altında %94 oy verdi

Adıyaman belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç bu gün yaptığımız gezide gözlemledik ki Adıyaman 2023 seçimlerine hazır ve AK parti hizmetleriyle Adıyaman’dan vatandaşlardan yüksek düzeyde oy alacaktır. Her gittiğimiz yerde bunu gözlemledik ve coşkuyla karşılandık.

Samsat ilçemiz önemli iki deprem yaşadı. Devletimiz Samsatlıların her an yanında oldu. TBMM milli savunma komisyon başkanımız Ahmet Aydın ve Samsat belediye başkanımız Samsat’ı ayağa kaldırmak için devamlı istişare halinde çalıştı. Bizde Adıyaman belediyesi olarak en büyük yardımı parke taşları vererek yapmaya çalıştık.

Medeniyetin beşiği burasıdır Samsat şanslı bir şehir baraj kenarında güzel bir kent. Tarımsal alanda da Samsat’ta modern tarım uygulamalarıyla arazilerde ileride daha iyi değerlendirilerek bu bölgede üretim artışı sağlanacağını umuyorum.  

Halil Fırat (AK Parti Adıyaman milletvekili): Samsat’ta Başarılı bir yönetim var

Meclis çalışma günleri dışında hemen hemen her hafta Adıyaman, il, ilçe ve köylerini gezerek vatandaşlarla bire bir temas kurarak sorunları dinliyoruz. Genel sorunların yanı sıra vatandaşın bireysel sorunlarını da çözüyoruz.

Samsat ilçemizde TBMM milli savunma komisyon başkanımız Ahmet Aydın’ın öncülüğünde, Samsat belediye başkanımız Halil Fırat önemli hizmetlere imza attılar. Keza Samsat AK parti ilçe başkanımız Hasan Erdem, parti yöneticilerimiz, encümen üyelerimiz gayret ettik.

Şu an genç ve heyecanlı Samsat için gayret eden bir Kaymakamımız var. Belediye ve Kaymakamlık hizmet binalarımız tamamlandı ufak tefek eksikleri var onları tamamlayıp hizmete açacağız.

Samsat ilçemiz her zaman Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK partiye yüksek oy verdi. Burada gözlemimiz Türkiye rekoru düzeyinde bir oy çıkarmak bu kararlılık Samsat belediye başkanımız ve AK parti ilçe başkanımız Hasan Erdem’in çalışma şevklerinden anlaşılıyor.

Mehmet Dağtekin(AK parti Adıyaman il başkanı): Samsat Üye kaydın da en başarılı ilçemiz

Samsat’ta önemli hizmetlere imza atan belediye başkanımız Halil Fırat ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. AK parti ilçe başkanımız Hasan Erdem başkanlığında ilçede aktif çalışma içerisindeler.  Bu sabah Gerger ilçemizdeydik, sonra Kâhta ve köylere gittik.

Samsat’ta çok iyi işler yapılıyor. Samsat belediye başkanımız Halil Fırat teşkilatla uyumlu çalışan aktif bir belediye başkanımız. Bu ilçede teşkilatımız tabana yayılmış durumda. Adıyaman Samsat ilçemiz üyelik çalışmalarında parti faaliyetlerinde partimiz başarılı.

Bu nedenle Samsat belediye başkanı Halil Fırat’ı, parti başkanımız Hasan Erdem’i, encümen üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum.

Bu birlik beraberlikle 2023 seçimlerinde Samsat’ta bu dönem Türkiye birinciliği bekliyorum. Samsat geçen seçimde %94 le Türkiye dördüncüydü. Bu dönem neden Türkiye birincisi olmasın.

Kaynak: GAP olay gazetesi