#istanbul Haberleri

#istanbul haberleri ve güncel #istanbul gelişmeleri, #istanbul ile ilgili tüm video, #istanbul fotoğrafları ve #istanbul haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


AKTÜEL

İstanbul Adıyaman sanayici ve işadamları derneği başkanı Mehmet Doğan yayınladığı mesajda vatandaşların bayramını kutladı.

Yaşam

İstanbul Kâhta dernekler federasyonu başkanı Kemal Karakuş yayınladığı mesajda Bütün Adıyamanlı ve Kâhtalı hemşerilerimin Ramazan bayramını kutlarım dedi.

EKONOMİ

Ticaret bakanı Ömer Bolat İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarı'nın beşincisinin açılışında yaptığı konuşmada memnuniyet ifade etti.

AKTÜEL

Gazeteci Televizyon Program yapımcısı Yusuf Özpolat klasiği '02-02 Dünya Adıyamanlılar günü' bu yıl İstanbul'da anlamlı bir törenle kutlanacak.

EKONOMİ

İstanbul’da MÜSİAD değerlendirme toplantısında konuşan Ticaret bakanı Ömer Bolat 1980 yılından bu güne ekonominin seyrini rakamlarla kıyasladı.

SİYASET

Yerel seçimlerde İstanbul Küçükçekmece İlçesinde AK partiden aday adayı olarak müracaat edince gözler AK parti genel merkezine çevrildi.

SİYASET

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı olan Av. Ali Acar 2024 yerel seçimlerine ‘ Sultangazi yarım kalan sevdamın adıdır dedi.

SAĞLIK

Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8.Olagan Kongresinde başkan Üzeyir Karagöz oldu

GÜNDEM

TATAR Miting sonrası Adıyaman tanıtım günleri kapsamında sergilenen yöresel ürünler stantlarını gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

EKONOMİ

İstanbul Adıyamanlılar sanayici ve işadamları dernek başkanı Mehmet Doğan 'Kırgınlıkları Bırakıp Bayramlaşmalıyız' dedi.

Popup Beyaz.Net