#mhp Haberleri

#mhp haberleri ve güncel #mhp gelişmeleri, #mhp ile ilgili tüm video, #mhp fotoğrafları ve #mhp haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


SAĞLIK

MHP Samsat ilçe Başkanı Bekir Berk, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası dün hayatını kaybetti.

SİYASET

Adıyaman MHP İl Başkanlığı tarafından Türk ve Türkiye Yüzyıl'ının ilk ayında düzenlenen programa binlerce kişi salona sığmadı.

CANLI YAYIN

Partilerde aday belirleme çalışmalarında sona gelindi, AK parti Ankara'da Turgut Altınok'u, Adıyaman'da Ziya Polat'ı aday göstermeye yakın.

SPOR

Yerel seçimler için partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor, MHP Niğde Belediye başkan Adayı Adıyaman'lı Prf.Hamdi DOĞAN'ı açıkladı.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu basında adaylığı ile ilgili çıkan haberler ve açıklanan adaylarla ilgili GAP olay'a konuştu

GÜNDEM

2019 seçimlerini Ankara'da farklı kaybeden AK parti, tekrar Ankara büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak için anket ve araştırmalara devam ediyor.

SİYASET

Uzun yıllar MHP il başkanlığı yapan, İyi parti kuruluşunda yer alan Mithat Solgun ağır eleştiriler yaparak İYİ partiden istifa etti.

SİYASET

ATA ittifakının önemli kurmayları, yayınladıkları bildiriyle yerel seçimlerde Ülkücüleri, Milliyetçi adayları desteklemeye çağırdılar

SİYASET

Osmancık Belediye başkanı Ahmet Gelgör çalışmalarını GAP olay gazetesinden Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’a değerlendirdi.

SİYASET

Yalçın Topçu Ukrayna-Rusya savaşında izlediğimiz politikayı Türkiye karşıtları bile takdirle karşılıyor dedi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı seçiminde %5.6 ile öne çıkan Sinan OĞAN seçimlerin seyrini değiştirdi. Sinan Oğan'ın taraftarları oyların çoğunluğunu Erdoğan'a kullandılar.

GÜNDEM

Adıyaman MHP'de yaşanan liste şaşkınlığı geçmeden, bir liste depremi de Adıyaman AK parti listesinden bekleniyor. Listede Ahmet Aydın Yok...

Popup Beyaz.Net