Yalçın Topçu Hastaneye kaldırıldı Yalçın Topçu Hastaneye kaldırıldı

MHP milletvekili adayı Selim Çakır 6 Şubat’ta meydana gelen Pazarcık merkezli depremde, daha önce 1999 yılında Gölcük depremini yaşmış biri olarak çabuk organize olduk dedi.

Selim Çakır ‘..Kahramanmaraş Pazarcık merkezli asrın felaketinde daha önce yaşadıklarımızın ışığında, benim eşimde Gölcükte benim gibi bu depremi yaşamıştı, eşimin kardeşleri de bu depremde vefat etmişlerdi. Hemen dışarıda ve içeride organize olduk gıda maddesi erzak günlük yemek ihtiyaçları için köylerden yemekler yaptırtıp kent merkezine getirdik.

 Enkaz altında hemşerilerimiz vardı birçok vatandaşımız enkaz altındaki seslere ulaşmaya çalışıyor. Kış şartları ağırdı herkes gecelikle, kimi ayakkabısız yalın ayak dışarı çıkmış çok zor günler yaşanıyordu.

O gün bu gün vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, acı tatlı günlerde vatandaşlarımızın yanındayız.

Ülkü Ocakları olarak MHP olarak yardım ve destek organizasyonlarına sivil kuruluşlarla devletimizle hep beraber katkı sunmak için çabaladık.

Kenar mahallerde çadırlarda vs bulunan vatandaşlara duzenli yemek dağıtımı için elimizden gelenleri yapmaya çalıştık.

Ramazan ayı için hazırlık yapıyoruz. Adıyaman’a geçmiş olsun, ölenlere rahmet diliyoruz, yaralılarımız var onlara şifa diliyoruz. Seçimden sonrada kurulacak olan yapıda da Adıyaman’ın yeniden inşası için yoğun çaba sağlayacağız.

Hepimiz bir felakete maruz kaldık. Hepimizin acısı var, bu zor psikolojiden sıyrılınca kayıplarımızı daha iyi anlayacağız.

Adıyaman’da doğan yaşayan biri olarak bu şehrin inşası için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ dedi.

Haber: GAP Olay gazetesi

Editör: Zeynel abidin Kıymaz