AK parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’yi ziyaret ederek  yeni eğitim yılının Eğitim camiasına hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Vali Şıldak Birecik’te Esnaf ve Gençleri Dinledi Vali Şıldak Birecik’te Esnaf ve Gençleri Dinledi

Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan eğitim öğretim çalışmaları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli'den bilgi aldı ve eğitim her zaman önceliğimizdir dedi.

Şan ‘Kalkınma ve ilerleme yolunda Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak en temel gücün eğitimli ve nitelikli insan gücü olduğunu belirten Adıyaman Milletvekili İshak Şan,"Eğitim her zaman öncelikli meselelerimizden biri olmuştur. Çocuklarımızı yarınlara en iyi biçimde hazırlamak ve onları çağın gereklerine uygun olarak fırsat eşitliği içinde eğitim öğretim imkânlarından yararlanması yönünde yoğun bir çaba içerisindeyiz." Şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Haber:GAP olay