AK parti Adıyaman milletvekili İshak Şan Kahta Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin açılışı nedeniyle yaptığı açıklama da, Kahtanın önemli bir ihtiyacının giderildiği merkezin açılmasına emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Adıyaman Milletvekili Sayın İshak Şan ' dan hizmete açılan Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili yapılan açıklamada şunları söyledi:

"Özellikle 6 Şubat asrın felaketinden sonra büyük bir göç alarak artan nüfus ile birlikte mevcut hastalarımıza yetişmekte güçlük çeken , Kahta Devlet Hastanesinde hizmet veren diş polikliniğimizi bugün itibariyle ayrı bir binada ve  arttırılabilir 20 ünit ile hizmete  açmış olmanın haklı gururunu  vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz.

 Kâhta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz  sadece Kahta halkımız için değil, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da rahatlıkla hizmet alabilecekleri bir sağlık merkezidir.

Tüm gayemiz şehrimizi biran önce eski günlerinden çok daha ileriye taşımak, hemşehrilerimizin tüm hizmetlere en rahat şekilde ulaşmasını sağlamak, sağlık alanında atılan bu adımı önemsiyor ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Zeugma Hematoloji Günleri' düzenlendi Zeugma Hematoloji Günleri' düzenlendi

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz