Gölbaşı eski belediye başkanı Yusuf Özdemir Adıyaman’ın ilçeleri ile ilgili 'Şu kimseler ilçe adayımızdır' diye AK parti resmi açıklama da bulunmadı  dedi.

Adıyaman siyasetinin önemli isimlerinden Gölbaşı ilçesi eski belediye başkanı Yusuf Özdemir, bazı yayın organlarında Adıyaman’ın AK parti ilçe adayı diye yazılan çizilenlere itibar edilmemeli. Yapılan iddialar ve söylemler spekülatif şeylerdir.

AK parti genel merkezi Adıyaman belediye başkan adayı olarak Ziya Polat’ı resmen açıkladı. Ziya Polat dışında Adıyaman ilçelerinde aday adaylarının bazılarının isimlerinin aday olarak ilan edilmesinin resmi bir karşılığı yoktur dur.

Adıyaman ilçelerinden Kâhta,  Besni ve Gölbaşı ilçesinde anket yaptırıldığı vs söylemleri yaygın. Partimiz mutlaka her ilçede belediye başkanı çıkarmak için gerekli araştırmalar yapmaktadır. Partimizin ilçe örgütlerinin vs görüşleri alınmıştır. Nihai karar AK parti genel merkezinin yetkili kurullarının kararını Sayın genel başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla partinin uygun göreceği gün ve saatte açıklayacaklardır.

Gölbaşı ve Adıyaman siyasi kulislerinde Yusuf Özdemir’in AK partiden aday gösterilmediği takdirde taraftarlarının bağımsız da olsa mutlaka aday olması hususunda baskısı olduğu söylentileri sorulduğunda Yusuf Özdemir şöyle cevap verdi:

M.Ali Cevheri ‘Şanlıurfa Transit Merkez Olacak’ M.Ali Cevheri ‘Şanlıurfa Transit Merkez Olacak’

Gölbaşında şahsıma destek veren önemli bir kitle var bunu inkâr edemeyiz. Bu gibi söylemler benimde kulağıma geliyor, fakat ben ve arkadaşlarım böyle bir toplantı yapmadık. Böyle bir durum söz konusu olurlarsa şöyle yaparız diye altını çizerek söylüyorum ‘ÖYLE BİR TOPLANTI VS YAPILMAMIŞTIR’ böyle bir toplantı söz konusu değildir.

Gölbaşı şu an önemli sorunlarla mücadele ediyor, amacımız yerinde dönüşümle, toprak ve zeminin müsaade ettiği kadar bir imar izniyle Gölbaşını yerinde dönüşümle yeniden ayağa kaldırmak.

Amacımız eski Gölbaşını yeniden sağlam bir şekilde ayağa kaldırmak, Gölbaşını olduğu yerde yeşertmek en büyük hedefimizdir’ dedi.

Haber: GAP olay