Seni seviyorum, çünkü sana vakit ayırabilirim. Seni seviyorum, nitelikli zamanların zaman ışığıyız. Seni seviyorum, görmek istiyorum sana keyifle vaktim var

ZAMANIN İÇİNDE SAKLIDIR

DEĞER, SEVMEKTEN YOLA ÇIKAR!

Kendimle zaman geçirmenin bazen sadeliğin değerini çok iyi anlıyorum, ne efsunlu saatlerdir mabedime girer tapınak, ruhu keyifli zamanlar geçiririz, insan kendisiyle mutluysa çoğalırsın o yalnızlıkla bile orada sohbetler, düşler, şiirler, sevgiler ve aşk sarar her yanını!

Birde gökyüzünden kızıl şarap katılır, hele de yıldızlar eşlik ettiyse gecenin, mavi siyahı heyecan katar iki kişilik tek ruhuna hele de biz olmayı öğrendiysen kendinle kaldığın zaman bile bizin zamanın değerli taşları saçılır her bir yanıma.

Kafama öyle bir anda takıldı bizim ışıltılı yansıması ruhum hafifledi, leylaklar döküldü, lavanta koktu her yanım, değerin azizliğinden, yine sevgi doğdu güneş gibi sıcacık bazı cevaplar davranışlar güneş gibi ışık gibi kum taneleri gibi çok yoğun hem de çok!

Yazıma bir göz atalım mı lütfen? çok yoğunsun biliyorum, dediğimde bana o kadar güzel seni seviyorum cevabını verdi ki, kendimi bizi zamanı ve sevgiyi sarmalayan sihirli cümlelerin özeti, ne demek sen benim için değerlisin, sana zaman ayırırım elbette, işte sevginin özeti buradaydı. Zamanla zaman ayırmakla özdeşleşen!

Sevmenin ruh bulmuş şık hali, ben sende ne kadarım, bana ayırdığın zaman bana gösterdiğin sevgi ilginin tezahürüdür, ben seni çok seviyorum zamanım yok ah çok iyi bende de cılız kalıyor. O duygu ne kadar ilgi, o kadar değer sıkıştırılmış, zamanların sevgisi, bence sevginin değerini gösteren sığ sevmeler!

Size zaman ayıramayan o yoğun insanları baş başa bırakın telaşlarıyla, siz değerlisiniz kıymetli taşın dostluğun, arkadaşlığın değerini bilmeyenlerle vakit kaybı yaşamayın.

Seni seviyorum, çünkü sana vakit ayırabilirim. Seni seviyorum, nitelikli zamanların zaman ışığıyız. Seni seviyorum, görmek istiyorum sana keyifle vaktim var. Çünkü seviyorum, bırakın yoğunum şarkılarını sen söylemek istersen, zamanın orkestrası sana ayak uydurur, ya da “EZCÜMLE seni çok özledim buluşalım, kahvenin eşliğinde yer mekan önemli değil biz olalım yeter.

Derin sohbetlerde, yolu güzelliğe sevgiye çıkan yakut kırmızısı zamanlarda...

Kıymet Şahin

29.Nisan.2024 02:58