TBMM Milli savunma komisyon başkanı, AK parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın İlçe ve köy gezileri kapsamında yaptığı gezide, Samsat temasları sonrası değerlendirmede bulunarak 2023 seçimlerinde Adıyaman’dan rekor oy beklediklerini söyledi.

Hafta sonu Gerger, Kâhta ve Samsat ilçe köylerini gezen Ahmet Aydın başkanlığındaki Ak partili heyette Ahmet Aydın’ın yanı sıra AK parti Adıyaman milletvekili Halil Fırat, Adıyaman belediye başkanı Dr. Süleyman Kılıç, AK parti Adıyaman il başkanı Mehmet Dağtekin ve partili yöneticilerde hazır bulundular.

İlçe ve köyleri sabah erkenden gezmeye başlayan heyet akşamı da Samsat belediye başkanı Halil Fırat’ın akşam yemeğinde Samsat’ta gezi ile ilgili değerlendirmede bulundular.

Gezi ve temaslarında vatandaşlardan gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade eden TBMM milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın şunları söyledi ‘… Samsat ilçemize yaşadıkları depremler sonrası devlet olarak bütün imkânlar seferber edildi. Bir ilçeyi baştan aşağı yeniden inşa ettik, ediyoruz.

SAMSAT İLÇESİ PIRIL PIRIL BİR KENT OLACAK

TOKİ tarafından deprem konutlarımız yapıldı hak sahiplerine verildi, yapımı devam edenler var. İlçemize doğal gaz hayal gibi bir şeydi biz doğal gazı Samsat ilçesine getirdik vatandaşlarımızın kullanımına açıldı.

Samsat ilçemiz ilçe olarak pırıl pırıl olacak, alt yapı üst yapısıyla tamamen yenileniyor. Belediye binası ve kaymakamlık binası tamamlanmak üzere,  Samsat ilçemizde parti teşkilatı olarak, Kaymakamlık olarak, Belediye başkanımız Halil Fırat canla başla çalışıyorlar. Samsat’ta ki bu birlik beraberlik ilçemize hizmet olarak yansıyor.

Kalıcı afet konutları pırıl pırıl modern yapı olarak, vatandaşlarımızın hizmetinde. Okullarımızın hemen hemen hiçbir ihtiyacı kalmadı. Çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanıyor.

Baraj kenarında belediye başkanımızın çabalarıyla güzel işler yapıldı. Bu gün burada Samsat’ta yapılan güzellikleri görünce mutlu olduk.

Samsat ilçemiz depremin ağır hasarları altında referandumda seçimde %94 gibi bize çok anlamlı bir oy desteği sağladı. Türkiye 4. Olmuştu bu ilçemiz.

Bu gün Gerger ilçemizdeydik Gergerli hemşerilerimiz 2023 seçimlerinde AK partiye rekor oy vererek şampiyonluğu Sincik’ten alacağız dediler. Bu gün aynı şeyleri Samsat ilçemizde ve köylerimizde duyduk ve vatandaşlarımız 2023 seçimlerinde Adıyaman’ı Türkiye’de şampiyon il yapacaklardır’ dedi.

Halil Fırat(Samsat Belediye başkanı): SAMSAT’A LAYIK OLAMAYA ÇALIŞTIK

TBMM Milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın başkanlığındaki heyetin Samsat ilçesine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Samsat belediye başkanı Halil Fırat yapılan hizmetleri Samsatlılar sandıkta takdir edeceklerdir diyerek şunları söyledi ‘.. İlçemizde yaraların sarılması hususunda TBMM milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın’ın, milletvekillerimizin, Çevre şehircilik bakanımız, İçişleri bakanımız, Valimiz, Kaymakamımız İlçe başkanımız Hasan Erdem, encümen üyelerimiz, belediye personelimiz hep beraber birlik içerisinde ilçemizi ayağa kaldırmak için çaba gösterdik. Samsatlılar bu ilçeye yapılan bu hizmetleri mutlaka sandıkta takdir edecektir.

Saffan Bin-muvattal külliyesinin tamamlanmasıyla birlikte, sahilde yaptığımız hizmetleri de katlayarak Samsat’ı gezilebilir bir turistik ilçe haline getireceğiz.

Samsat’a Ahmet Aydın başta olmak üzere emeği geçen her kurum kuruluş ve kişiye teşekkür ediyoruz. ‘ dedi.