AK parti seçim karargâhında konuşan Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet AYDIN 2019 seçimlerinde az bir oyla seçimi kaybettikleri TUT ’ta sorunların biriktiğine dikkat çekerek AK parti adayı Ercan Öncebe’yi birikmiş sorunların çözümü için adres gösterdi.

Çalışma ve Sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın, Çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakan yardımcısı Vedat Gürgen, AK parti Adıyaman il başkanı Emrah Bulucu, AK parti Adıyaman milletvekilleri Av.Mustafa ALKAYIŞ, Dr.İsak ŞAN, Hüseyin Özhan ve AK parti Adıyaman belediye başkan adayı Ziya POLAT’ın da katıldığı Tut AK parti teşkilatı ziyareti miting havasına dönüştü.

TUT halkına hitap eden Çalışma ve Sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın depremde hasar alan TUT ilçesinde vatandaşlara kalıcı konut için çaba gösterildiğini biten konutlar için kura çekildiğini ve en kısa zamanda Kalıcı konutların tamamlanarak hak sahiplerine verileceğini söyledi.

Aydın ‘2019 mahalli idareler seçimlerinde AK partinin çok cüzi bir oyla seçimi kaybettiğini biliyorsunuz. O günden bu güne TUT ‘ta ne değişti?

Sorunlar birikti, bu sorunları çözmek için AK parti olarak adayımız Ercan Öncebe’nin yanındayız. Ercan Öncebe’nin başkanlığında yerel ve genel idare olarak birikmiş sorunları ancak bizler çözeriz. Burada bakan yardımcıları, bölgenin sorunlarıyla yakından ilgilenen milletvekilimiz Hüseyin Özhan var. Burada sizlere söz veriyoruz Ercan Öncebe’ ye her türlü desteği vereceğiz.

Belediyecilik AK partinin işidir. Bu Uygulamada da görülmüştür.

Genel başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni ve güçlü belediyeler ve Türkiye için AK partiye güçlü bir destek istiyoruz’ dedi.

AK parti Tut ilçe başkanı Ali Korkmaz’da AK parti heyetinin ilçe teşkilatını ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Ercan ÖNCEBE: BİRİKMİŞ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

AK parti heyetinin TUT ilçe ve seçim karargâhı ziyaretiyle coşku yaşayan Tut’lu kardeşlerimize hizmet için buradayız.

Tut’a hizmet için bu görevi aldım. Dünyada da büyük saygı gören liderimiz recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkenin yeniden inşa faaliyetlerinde bizlerde duyarlı bir Tut’lu olarak elimizi taşın altına koyduk sorumluluk aldık.

Vatandaş bizlere teveccüh eder sandıkta oylarıyla destek olurlarsa biriken sorunlar var bu sorunların genel idare ile işbirliğiyle hızlı bir şekilde çözeceğiz.

1-Yolların asfaltlanması

İlk etapta göreve başlar başlamaz çukur bozuk yolları hızla asfaltlayacağız. Tut’luları yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız.

2-Küçük sanayi sitesi inşası için hemen proje çalışmasına başlayacağız. İlçemizdeki esnafların mesleklerini daha iyi icra edebilmeleri için bunu zorunlu görüyoruz.

3-Güneş santrali projesi düşünüyoruz. Birçok belediyede bu uygulama var böylece belediyemizin enerji tasarrufuyla kazançlı hale getireceğiz.

4-Kadınlara yönelik semt pazarı düşüncemiz var.

5-Modern Mezbahana ihtiyacı var. Vatandaşlarımız hem kurbanları kesmelerinde kendilerine bir tesis olarak kullanışlı bir kesimhane sahibi olacaklar, hem de kasap esnaflarımız için kolaylık olacaktır. Denetlemede kolay olacaktır.

6-Öğretmen evi yapımına öncülük etmek istiyoruz. İlçemizde görev alan özellikle dışarıdan ataması yapılan öğretmenlerimiz ve ilçeyi ziyaret eden. Avrupa’dan Tut ilçesinde bayramda önemli günlerde gelecek hemşerilerimiz için konaklama ihtiyacı giderilmiş olacaktır.

7-Sulama suyu ve Kanal projesi üzerinde arkadaşlarımızla çalışıyoruz.

8-Dere ıslahları yapacağız zaman zaman taşkınlara tanık oluyoruz.

9-Hayvan pazarı ihtiyacı için çalışma yapacağız. Bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızı için kolaylık olacaktır.

10-Açık ve Kapalı düğün salonu ilçemizin önemli bir ihtiyacı bunun için hemen bir proje hayata geçirmeye çalışacağız.

11-Mesire alanı, park ve yürüyüş yolları ihtiyacı var. İlçemiz havası yaylasıyla tam bir cennet gibi yer. Zaman zaman yamaç paraşütçüleri yaban keçileriyle gözde alanlarımızı halkın yararına tesislerle tanıştıracağız. Böylece ilçeye girişleri artıracağız

12-Sel sularının önlenmesi için kuşaklama projesi acil gerekli bir proje bunları ilk etapta hayata geçireceğimiz acil projelerimiz.

Haber: GAP olay

Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’ Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’