Şanlıurfa’nın sevilen siması Hilvan’ın yetiştirdiği büyük isimlerden biri olan, Belediyecilik hizmetleri alanında büyük tecrübe sahibi olan Hilvan Kavi Aşireti’nden Ahmet Koyunoğlu, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için yola çıktığını açıkladı. Koyunoğlu, Hilvan için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları da netleşmeye başladı. 
Kamuoyu büyükşehirleri dikkatleri vermişken Güneydoğu bölgesinde de sevilen simalar aday adaylıklarını açıkladı. 
Şanlıurfa’nın sevilen simalarından, belediyecilik anlamında Hilvan’ın en tecrübeli isimlerinden olan Hilvan Kavi Aşireti’nden eğitimci Ahmet Koyunoğlu doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için ‘Bismillah’ diyerek yola çıktığını duyurdu. 
Bölge halkının geniş istişareleri sonucunda hizmet için yola çıkan Koyunoğlu’nun kararı bölgede büyük yankı uyandırdı. Halk arasında büyük teveccüh sahibi olan Koyunoğlu daha önce Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürütmüştü.
1970 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Ahmet Koyunoğlu Kızılay başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruşlarında görev alarak hemşerilerinin gündelik yaşamlarına dokundu. 
ABD Atlantik Üniversitesi’nde İşletme eğitimi alan Koyunoğlu AK Parti’de yönetici düzeyinde uzun sürelerde görevlerde bulundu. 
Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla bilinen Koyunoğlu bunun yanısıra tarım faaliyetleri alanında da pek çok girişimde bulundu. 
Şanlıurfa’nın en güzide ilçelerinden Hilvan’a belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Koyunoğlu “Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın arz etmiş olduğu gibi  bu millete hizmetkar olmayı kendimize vazife saydık. Bugüne kadar bu alanda gerek STK’lar gerek siyaset kurumları aracıyla insanlarımızın hayatına dokunmaya kendimizi vakfettik. Biz her zaman ‘önce millet’ dedik. İşte bu desturla bugün de ‘Bismillah’ diyerek yola çıkma kararı almış bulunuyoruz. Doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet etme fırsatını Allah’ımdan bize nasip etmesini diliyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız. İnşallah hep birlikte daha güzel Hilvan için çalışacağız. Bütün bilgi ve birikimlerimi bu yolda kullanmaya hazırım diyorum. Sen de hazır mısın Hilvan’ım diyorum…” 
KOYUNOĞLU’NUN ÖZGEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU
Eğitimini ABD Atlantik Üniversitesi’nde tamamlayan Ahmet Koyunoğlu, 2000 yılından günümüze dek İstanbul Şanlıurfalılar İş Adamları Derneği, 2. Başkanlığı görevini yürütmektedir. Koyunoğlu aynı zamanda 2019 yılından beri AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürmektedir. Belediyecilik tecrübesi yıllara dayanan Koyunoğlu 2019 Mart seçimlerinden beridir AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinin yanısıra Kadıköy Belediyesi, İmar Komisyon Üyesi görevini de büyük bir özveri ile sürdürmektedir.

Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi

Haber:GAP olay