3.Andırın Yazarlar, Şairler ve Ozanlar İmza günü renkli görüntülere sebep oldu.

Spor Köyü'nde ilk maç Spor Köyü'nde ilk maç

Bu yıl 3.yapılan İmza günü nedeniyle çok sayıda Yazar, Şair ve Ozan Andırına gelirken, programı izlemek üzere çevre yerleşim birimlerinden de çok sayıda vatandaş katıldı.

Andırın Belediyesi öncülüğünde, Andırın gelişim platformu ve Kamer 7 Mart kültür merkezi derneği tarafından organize edilen programda okunan şiirler ozanların seslendirdiği türküler ilgiyle dinlendi.

Program açılışında konuşan yazar-şair Hatice Güzel Andırın’da doğa tabiat güzelliğinin yanı sıra edebiyat güzelliği ve etkinliklerde ilçemize renk katıyor dedi.

Güzel program sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi ‘…tarihten günümüze zengin kültürü, konumu ve doğal güzellikleri ile Andırın tüm medeniyetlerin ilgi alanında olmuştur.  Karacaoğlan , Dadaloğlu gibi halk şairleri ve ozanların esin kaynağı eserlerinin ise temasıdır. Andırın da 3.sü düzenlenen şairler, yazarlar ve ozanlar imza gününe katılmaktan onur duydum.

     Bu organizasyonda emeği geçen, Andırın belediye başkanı sayın Ahmet Doğan Bey başta olmak üzere, Andırın Gelişim Platformuna, 7 Mart Kültür Merkezi Derneği başkanı Celil Çınkır Bey'e, babam Yaşar Güzel'e, değerli öğretmenim Mehmet Başdoğana, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara ve Andırınlılara teşekkür ederim.

    Ayrıca Andırın belediye başkanımız sayın Ahmet Doğan Bey'in günün sonundaki nazik düşünceleri ve göstermiş oldukları misafirperverliklerinden duyduğum memnuniyeti belirtmeden geçemeyeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim’ dedi

DOLGUN:ANDIRININ TANITIMIDA BU NEDENLE YAPILIYOR

Şair-Yazar Selma Dolgun’da Andırın belediyesinin sosyal etkinliği devam ettirme kararlığı için tebrik ediyorum diyerek şunları söyledi ‘..Yaz etkinlikleri adı altında üçüncüsü düzenlenen "Şairler, Yazarlar ve Ozanlar İmza Günü" etkinliğine katılmaktan mutlu oldum.

     Organizasyonda emeği geçen, Andırın belediye başkanı sayın Ahmet Doğan'a, Andırın Gelişim Platformuna, 7 Mart Kültür Merkezi Derneğine ve daveti bilahare gerçekleştiren sayın Celil Çınkır'a teşekkür ediyorum.  Misafirperver, samimi,  güler yüzlü, Andırınlılara da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Kitaba ve yazarlara olan ilgileri umudumu yeşertti.

    Sevgi, saygı, muhabbet ve kitap ile... Kahramanmaraş’ımız Yazar-Şairi ünlü insanlarla biliniyor. Andırın ilçemizde duyarlılık göstererek yerel yöneticilerin kültürel faaliyetlerini sergilemelerine imkan tanıdıkları için teşekkür ediyorum. Yazar-Şair arkadaşlarımız bu vesile Andırına geldiler ilçemizinde tanıtımı için yararlı bu etkinlik için katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum’ dedi.

Haber: GAP olay