#chp Haberleri

#chp haberleri ve güncel #chp gelişmeleri, #chp ile ilgili tüm video, #chp fotoğrafları ve #chp haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


GÜNDEM

Besni belediye başkanı Reşit Alkan, Besni'de itiraz olunca seçim sandıkları tarafların huzurunda tek tek sayıldı dedi.

AKTÜEL

Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen Av. Abdurrahman Tutdere, düzenlenen törenle belediye mührünü teslim alıp göreve başladı.

GÜNDEM

Gölbaşı belediye başkanlığına YRP'den aday olan Yusuf Özdemir seçim arifesinde hakkında başka partiyi destekleyecek söylentilerine cevap verdi.

AKTÜEL

31 Mart seçimlerinde en şaşırtıcı sonuç AK partinin kalesi sayılan Adıyaman'da yaşandı, Ak partinin Şampiyonu Adıyaman'da CHP fark atarak kazandı.

GÜNDEM

AK Parti'nin GAP bölgesinde kalesi sayılan Adıyaman ve Şanlıurfa'da AK parti il belediye seçimlerini kaybederek 22 yıllık gelenek bozuldu.

AKTÜEL

CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Tutdere,Adıyaman Kalesi girişinde gençlerle bir araya geldi.

GÜNDEM

Gölbaşı belediye başkanı, CHP Gölbaşı belediye başkan adayı İskender Yıldırım'ın seçim bürosu mitingle açıldı.

AKTÜEL

Adıyaman Gölbaşı İlçesi belediye başkanı İskender Yıldırım 5 yıllık çalışma dönemini GAP olay'a anlattı, Birlikte kazanacak birlikte ayağa kalkacağız dedi.

SİYASET

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, demokrasiyi tekçi anlayışın geriletme çabalarına karşı çalışacaklarını ifade etti.

SİYASET

CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde açıklanan 2 ilçe ve 3 belde belediye adayından sonra şimdi de 3 ilçe...

SİYASET

CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı olan Av. Ali Acar 2024 yerel seçimlerine ‘ Sultangazi yarım kalan sevdamın adıdır dedi.

SİYASET

CHP Adıyaman milletvekili Abdurrahman Tutdere Adıyaman'da barınma sorununun hala çözülmediğini söyledi

Popup Beyaz.Net