#tamer atalay Haberleri

#tamer atalay haberleri ve güncel #tamer atalay gelişmeleri, #tamer atalay ile ilgili tüm video, #tamer atalay fotoğrafları ve #tamer atalay haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


AKTÜEL

Uluslararası İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödül Töreni, 12 ülkeden ödül alan davetlilerin katılımıyla 20. si İstanbul / Bostancı Green Park...

AKTÜEL

Türkiye-Romanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İşadamı Tamer Atalay'a, 20. İPEKYOLU Yılın Altın Adamları Ödül Töreninde, 'İŞ DÜNYASI ONUR ÖDÜLÜ'...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski kültür bakanı Yalçın Topçu’ya Romanya’da ‘Türk dünyasına hizmet’ ödülü verildi.

AKTÜEL

(CCİRT) Bükreş’te organize ettiği program da GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a İletişim Ödülü verildi.

AKTÜEL

 Romanya Türkiye TSO'nun Bükreş’te organize ettiği  ‘’Türk-Romen Dostluk, Kültür ve Sanat Gecesi, Cumhuriyet’in 100. Yıl Galası’’ renkli görüntülere sahne oldu.

AKTÜEL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Romanya Cumhuriyetinin Balkanlarda Türkiye'nin en büyük ortağı olduğunu söyledi.

EKONOMİ

Kıymaz Bükreş’te Sorin Stancu’yu ziyaretinde Romanya halkına deprem bölgesine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

EKONOMİ

Türkiye-Romanya Ticaret ve Sanayi odası başkanı Tamer Atalay Türk-Romen ilişkilerinin köklü temellere dayandığını söyledi.

Popup Beyaz.Net