AK parti Adıyaman milletvekili Hüseyin Özhan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a ayrı bir önem verdiğini Adıyaman'ı çok sevdiğini ve Adıyaman'ın da Cumhurbaşkanını çok sevdiğini söyledi.

Gazetemize verdiği mülakkatta deprem konutlarının İndere bölgesindeki ilk sıralarda ki gecikmesinin tamamen zemin şartlarından kaynaklandığına dikkat çekerek şunları söyledi :

Cumhurbaşkanımız Adıyaman'ı seviyor, Adıyamanlılarda Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Adıyaman ziyaretinde İlçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.

Adıyaman'da depremzedelere verilmek üzere evler yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın Adıyaman ziyaretinde tamamlanan evler için kura çekımı yapıldı.

İndere mevkiinde 16 bin civarında ev yapılıyor. Bu bölgede zemin kayalık ve çok sert kayalardan oluşuyor. Burada kazı zemin çalışmaları bazı bölgelerde dinamit patlatılarak zemin çalışmaları yapılmaya çalışılıyordu. Burada bu sebeple işler ağır ilerledi.

Olsun bir kaç ay geç olsun ama sağlam binalalrımız olsun. Hemşehrilerimiz sağlam evlerde otursunlar.

2024 yılı sonuna kadar buralarda başlanılan evler tamamlanacak ve hak sahiplerine tamamı verilecek bundan kimse endişe etmesin.

Büyük bir felaketten çıktın, bu büyük yıkımın altından aksiyon alarak çıkıyoruz. 

Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi Bahçeli İran’ın İsrail’e saldırısına ‘Tiyatro’ dedi

Cumhurbaşkanmız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde her zorluğu aştığımız gibi bunlarıda aşıyoruz.

Amacımız 9 ilçemiz bütün beldelerde seçimi kazanmak.Yıkım Genel idarede iktidar olan AK parti yereldede vatandaşlarımızın oyuna talibiz ve bütün belediyeleri bu süreçte bize emanet etmelelrini istiyoruz.

Bütün Vatandaşlarımızı AK parti adaylarına oy vermeye davet ediyorum. Cumhur ittifakı olarak seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağız dedi.