GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve GAP gazeteciler birliği genel başkan vekili Hamit Özpolat Akit medya Ankara temsilciliği görevine getirilmesi nedeniyle Latif Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ankara Akit medya gurup temsilciliğinde gerçekleşen ziyarette GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz latif Şimşek’in Akit camiasında görev almasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi:

Latif Şimşek duayen gazeteci olarak Ankara’da uzun yıllardır görev yapmaktadır. Başarılı televizyon programları ve DİNAMİT tartışma programıyla da markalaşan mesleki çalışmalarını Akit gurubuyla zirveye taşıyacağına eminim.

Meslek örgütümüz olan GAP gazeteciler birliği genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan latif Şimşek’in Ankara siyasetinin perde arkasını merak edilenleri, okurları ve izleyicilerle paylaşarak Türkiye’de iletişime haber alma özgürlüğüne katkı sunacağına eminim.

Kendilerine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum

BELEDİYE BİNASI İNŞAATI BAŞLADI BELEDİYE BİNASI İNŞAATI BAŞLADI

ÖZPOLAT: GAP gazeteciler birliği genel başkan vekili Hamit Özpolat’ta ziyarette Latif Şimşek’in başarılı çalışmalarına dikkat çekerek şunları söyledi:

Latif Şimşek gibi duayen bir gazetecinin Akit Medya gurubunda yer almasından dolayı sevinçliyiz.

Ankara siyasetine ve medya dünyasına renk katacağına eminim hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Latif Şimşek: Akit’le yeni bir başlangıç yapacağız

Meslek hayatımın 30 yılı Ankara siyasetinin kulislerinde geçti. 20 yıl TBMM’de görev yaptım. Meslekten aktif çalışmaktan uzaklaşıp kitap yazmayı düşünüyordum. Akit medya yöneticilerinin Ankara temsilciliği önerisi olunca bu dostlarımı kıramadım görev aldım. İnşallah mesleki tecrübelerimiz ve Akit gazetesi misyonuyla önemli program ve haberlere imza atacağız dedi.

Haber: GAP olay