GAP gazeteciler birliği cemiyetini ziyaret eden Yeni Dünya Vakfı genel başkanı Mahmut GÖKSU basının eleştirilerinden hiç gocunmadığını bilakis istifade etmeye çalıştığını söyledi.

TBMM 21. ve 22.dönem Adıyaman milletvekilliği yapan Yeni Dünya Vakfı genel başkanı Mahmut GÖKSU  basın bizlerin gözünden kaçan, eksikleri noksanları bize hatırlatan yönüyle halkın gözü kulağı olma adına önemli bir kamu görevi yapmaktadır.

Milletvekilliği görevim sırasında da gazetecileri her zaman bu yönüyle önemsedim. Bir çok hizmetin Adıyaman merkez dâhil, ilçelere ulaşmasında basının eleştiri öneri tavsiyeleri etkili olmuştur.

Zeynel Abidin Kıymaz başkanımızın meslekte 35. Yılı kentin her sorununu gündeme taşıyan takip eden biri olarak gerek Adıyaman’da ve gerekse ülke dışında dahi saygınlığıyla kentimize değer katan biri.

Deprem sonrası çok sayıda gazetecinin de depremde vefat etmiş olmasından dolayı şahsında başsağlığı diliyorum. Basın camiasına ve çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

KIYMAZ: MAHMUT GÖKSU DEĞERLİ BİR MEMLEKET EVLADIDIR

SANKO OKULLARI TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNDE ALTI BİRİNCİLİKLE ALDI SANKO OKULLARI TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNDE ALTI BİRİNCİLİKLE ALDI

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ‘ Yeni Dünya vakfı genel başkanı Mahmut Göksu ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

İki dönem iktidar milletvekili olarak bölgemizde görev yaptı, birçok projeyi beraber takip ettik. Özellikle Besni Gölbaşı Kâhta ilçelerine organize sanayi kurulmasında, doğal Gaz’a ulaştırılmasında, hatta Nissibi köprü ihtiyacını seslendirmede gayretlerini biliyoruz.

Hiçbir şaibeye bulaşmadan tertemiz görevini devrederek hizmeti Vakıf hizmetleriyle devam ettiriyor. Değerli bir memleket evladıdır çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Haber:GAP olay